Hilalseker
Meraklı Üye
Merhabalar erkek 3 aylik yada 3 bucuk aylik muhabbet kusum var iki hafta once hemen hemen evini degistirdik yeni eve gelir gelmez sabaha karsi sulu hapsirigubasladi ve gecmedi iki haftadir devam ediyor su sekilde ama gece saat 10 -11 sularinda ard arda yc dkrt kez suku sekilde hapsiriyor o kadar onun disinda cok fazla kasiniyor yavru oldugu icin diye dusunuyoruz bir de yemek yemesnde konusmasinda otmesinde oynamasinda hic bir problem yok gunduzde hapsirmiyor vitamin veriyorum limon koyuyorum suyuna ama hapsirigivgecmedi avi ast diye bir vitamin aldim ou kullanicam simdi . Cok telaslaniyorum bir sey olucak die kusuma onceden soyuk alginlugundan kaybetigimiz bir kusumuz vardi cunku
(( travmam olmustu. Bunu cozemedim fakat uyku uyuamiyorum bunu yuzunden kabartma hastalik belirtisi yok dedigim gihi her gece saati burnuna bir sey kaciriyor drsem inanin zaten nirmalde dekuru halsirigu olan bir hayvan ama gece biyle ard arda sulu yapiyor telaslaniyorum lutfen yardimci olur musunuz ? Kafesi ve evi sicak tutuyoruz ortuyoruz sucak su yapiyoruz vs