TheDifference
Meraklı Üye
Bugün erkek papağanımın yanına dişi aldım fakat erkek yanına gidip dişiye dokununca dişi vurmaya çalışıyor bu normal mi alışırlar mı? ikiside 1.5 yaş civarında
birde kafasında tüy yoktu sorduğumda tüy dökme zamanı çıkar dedi herhangi bir sorunu gözükmüyor hasta gibi değil çıkar mı tüyleriHenüz 1 gün olmuş, zamanla alışırlar.
Fotoğraf atın bakalım, salmadan aldıysanız başka kuşlar yolmuş olabilir.birde kafasında tüy yoktu sorduğumda tüy dökme zamanı çıkar dedi herhangi bir sorunu gözükmüyor hasta gibi değil çıkar mı tüyleri
bu şekildeFotoğraf atın bakalım, salmadan aldıysanız başka kuşlar yolmuş olabilir.
sağ kanadıda kısa diğerine görebu şekilde
yuvalığı çıkardım gazeteye ulaşamıyor ama altta olduğu için sorun olur mu ki?Daha net fotoğraf atın. Kuşu alalı henüz 1 gün olduysa yuvalık takmak doğru değil. Kafes tabanında renkli kağıt kullanmayın.
Kemiriyorsa sıkıntı olur. Kuşun 1.5 yaşında küçük olma ihtimali olabilir mi? Sultan Papağanlarında yaş tayini nasıl yapılıyor bilmiyorum ama başkası yardımcı olur belki. Tüylerin tamamlanması için B vitamin takviyesi yapın.yuvalığı çıkardım gazeteye ulaşamıyor ama altta olduğu için sorun olur mu ki?
evet 1.5 yaşında değil tam 1 - 1.5 yaş arası tamam gazeteyide çıkarayım teşekkürler yardımınız içinKemiriyorsa sıkıntı olur. Kuşun 1.5 yaşında küçük olma ihtimali olabilir mi? Sultan Papağanlarında yaş tayini nasıl yapılıyor bilmiyorum ama başkası yardımcı olur belki. Tüylerin tamamlanması için B vitamin takviyesi yapın.