Sultan papağanımın Gagasında bir problem mi var?

Multi vitamin sürekli verilmez zaten. Probiyotiğe devan edin dozu abartmadan.
Multivitamini erkek kuşum kanat ve kuyruk tüylerini kaybettiği için veriyordum hocam, b vitamini takviyesinin sktsi dolmuş yenisi yarın elimde olur. Normalde b vitamini ve probiyotik vermeyi planlıyordum yarın için ancak idrarda boyanma yapar derseniz b vitamini vermeyeyim.

Multivitamini erkek kuşum kanat ve kuyruk tüylerini kaybettiği için veriyordum hocam, b vitamini takviyesinin sktsi dolmuş yenisi yarın elimde olur. Normalde b vitamini ve probiyotik vermeyi planlıyordum yarın için ancak idrarda boyanma yapar derseniz b vitamini vermeyeyim.
Yarın tohum ve probiyotik dışında birşeyvermeyin gözlemleyelim akşamki dışkılarını

At bakalım. Şimdi altlarını değiş yine paylaşırsın.

Sadece idrardaki boya değil genel olarak dışklar sorunlu

Sizce problem nedir hocam? Kuluçkada olmaları bir etken midir? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Cuma günü ilk yumurtanın 18. Günü olacak toplam 5 yumurta var dönüşümlü yatıyorlar

Yavrular çıkmadan tedaviyi tamamlayın.

Yeni konu açsam mı bilemedim o yüzden buradan sormak istedim. Mantar kremi sürerken erkek olan alışık olmadığı için biraz çırpınmalı geçiyordu en son dün çırpınırken kanadını yaralamış, kanaması vardı. Müdahale ettim ancak tüyleri kan lekesi oldu 2 gün önce de ense damlası yapmıştım. Bu kan lekesi için ne yapabilirim? Banyo yeterli olur mu ve en önemlisi dış parazit sonrası ne zaman banyo yaptırılmalı? 4 gün diyen var 1 hafta diyen var 1 ay diyen var kafam karışık. Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Ense damlasının ertesi günü kendisi banyo yapabilir sorun olmaz. Kan lekesi için banyo yeterlidir. Gerekşrse fısfısla önce bi yumuşatın lekeyi sonra 5 dk sonra kendi banyo yapsın

Geri