Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Multi vitamin sürekli verilmez zaten. Probiyotiğe devan edin dozu abartmadan.Probiyotik ve multivitamin veriyorum devam edeyim mi yoksa keseyim mi?
Multi vitamin sürekli verilmez zaten. Probiyotiğe devan edin dozu abartmadan.Probiyotik ve multivitamin veriyorum devam edeyim mi yoksa keseyim mi?
Multivitamini erkek kuşum kanat ve kuyruk tüylerini kaybettiği için veriyordum hocam, b vitamini takviyesinin sktsi dolmuş yenisi yarın elimde olur. Normalde b vitamini ve probiyotik vermeyi planlıyordum yarın için ancak idrarda boyanma yapar derseniz b vitamini vermeyeyim.Multi vitamin sürekli verilmez zaten. Probiyotiğe devan edin dozu abartmadan.
Yarın tohum ve probiyotik dışında birşeyvermeyin gözlemleyelim akşamki dışkılarınıMultivitamini erkek kuşum kanat ve kuyruk tüylerini kaybettiği için veriyordum hocam, b vitamini takviyesinin sktsi dolmuş yenisi yarın elimde olur. Normalde b vitamini ve probiyotik vermeyi planlıyordum yarın için ancak idrarda boyanma yapar derseniz b vitamini vermeyeyim.
Hocam dün olan dışkılarda problem idrarın boyalı olması mıydı?Yarın tohum ve probiyotik dışında birşeyvermeyin gözlemleyelim akşamki dışkılarını
Hocam bugün biraz problemli oldu elimde sade yem olarak yavru muhabbet yemi vardı onu koyduğumda yadırgadılar sonradan yemeye başladılar, ek olarak sürekli aynı yere üst üste dışkıladılar karıştı biraz yine de atayım mı?Bu akşamkileri de atın bakalım.
Yumurtlama süreci devam ediyor mu ?Sizce problem nedir hocam? Kuluçkada olmaları bir etken midir? Nasıl bir yol izlemeliyim?