Sultan papağanım hasta

Madem öyle daha önce neden bunu vermemiş ?
Videoda kuşun ciddi bir hastalığı görülmüyor. Aslında kuş stres yaşıyor olabilir. Bulunduğu ortamda onu strese sokacak bir şeyler var mı aklınıza her geleni yazın. Mesela kedi sesi duyuyor mu ? Vs vs her şeyi yazın.

O kadar haklısınız ki hocam
Videoda kuşun ciddi bir hastalığı görülmüyor. Aslında kuş stres yaşıyor olabilir. Bulunduğu ortamda onu strese sokacak bir şeyler var mı aklınıza her geleni yazın. Mesela kedi sesi duyuyor mu ? Vs vs her şeyi yazın.
Eşi var hocam ayrılardı birleştirdik ama aralarında tel var birbirlerini kaşıyorlar telin arasından. Birleştirmeden önce kuyruk yolmaya başladı, birleştirdik ten sonra da birbirlerine alışmaları için kafesten hiç çıkarmadım Genelde ya kafesin içinde ya da dışında TV sesi duymuyor, süpürge sesine tepki veriyor, ötüşünde problem varken bile süpürgenin sesini duyunca sesi düzeliyor bir anda ama bunların dışında öyle onu strese sokacak bi ses yok.

O kadar haklısınız ki hocam

Eşi var hocam ayrılardı birleştirdik ama aralarında tel var birbirlerini kaşıyorlar telin arasından. Birleştirmeden önce kuyruk yolmaya başladı, birleştirdik ten sonra da birbirlerine alışmaları için kafesten hiç çıkarmadım Genelde ya kafesin içinde ya da dışında TV sesi duymuyor, süpürge sesine tepki veriyor, ötüşünde problem varken bile süpürgenin sesini duyunca sesi düzeliyor bir anda ama bunların dışında öyle onu strese sokacak bi ses yok.

Eşiyle ne zaman birleştirdiniz ?

Sadece ses değil atıyorum yakınlarında bir oyuncak ayıcık bile onu strese sokabilir mesela.. Biraz düşünün belki buluruz beraber.

Hocam bir de gittiğimiz yer el ve gözle muayene ederek dışkısında kan olmamasına rağmen bağırsaklarında ara ara kanama var dedi görsel olarak paylaştığım ilacı o nedenle verdi

Eşiyle ne zaman birleştirdiniz ?

Sadece ses değil atıyorum yakınlarında bir oyuncak ayıcık bile onu strese sokabilir mesela.. Biraz düşünün belki buluruz beraber.
Çocuğum ve oyuncakları var aklıma gelen hocam ayrı kafestelerdi 2 hafta oldu birleştireli aradaki teli kaldırmadık

Bende söyledim kendisine ama anlaşamadık ne yazık ki. Hocam şimdi ne yapmam gerekli
Bence birkaç gün probiyotik, mineral ve vitamin desteği vererek gözlemleyelim. Hemen hasta olduğunu kabul edip ilaç başlamayalım. Her gün gelişmeleri paylaşırsınız gerek olursa ilaç başlarız. En mantıklı yöntem budur bana göre.

Geri