Sultan papağanım hasta

GümüşPaşa

Yeni Üye
Merhabalar 2 adet sultanım var. Erkek olan 2 hafta önce kuyruğunu yolmaya başladı 1 hafta önce de dışkısında değişmeler oldu veterinere götürdüm toz ilaç verdi 8 gün kullanmamız gerektiğini yarım suluğa çeyrek çay kaşığı koymamız gerektiğini söyledi ve ak darı yemesi gerektiğini söyledi. Dediği gibi yaptım akşam yine dışkısında değişmeler başladı sabah gelin dedi şırınganın içine vitamin vs karıştırıp verdi ama kuşun dışkısı yeşil kahve ve beyaz renkli veterinere yazıyorum ama sağolsun görüp bırakıyor yardımcı olabilecek biri var mı acaba

2 farklı renkte olan dışkıyı yaptığı gün neler yedi ? Veterinerin verdiği ilaç ismini öğrenir misiniz.

2 farklı renkte olan dışkıyı yaptığı gün neler yedi ? Veterinerin verdiği ilaç ismini öğrenir misiniz.
Sadece ak darı yemesi gerektiğini söyledi ak darı dışında bir şey yemiyor günlerdir. Bağırsakları için bi ilaçtı antibiyotik galiba beyaz renkli toz ilaç küçük klipsli poşete koyup verdi

Sadece ak darı yemesi gerektiğini söyledi ak darı dışında bir şey yemiyor günlerdir. Bağırsakları için bi ilaçtı antibiyotik galiba beyaz renkli toz ilaç küçük klipsli poşete koyup verdi
Ama bilmemiz lazım yoksa aynı tedaviye tekrar başlama ihtimalimiz olur ki buda ciddi bir zaman kaybı olur.

Buradaki yazılanları tedarik edersem düzelir mi peki enerjisi yerinde genel olarak baktığımda dışkı ve ötüşte problem var bir de ak darı ile doyduğunu düşünmüyorum çünkü normal bir zaman da tüm yemliği çabucak bitiriyordu

Kuşun görüntüsünü paylaşmamışsınız. Güncel bir videosunu görelim. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.

Kuşun güncel dışkılarını paylaşın 10 tane falan dışkı yapsın. Sonra foto paylaşınız. Kuşu kafesten çıkarın yakından video çekip paylaşın. Kuyruğu falan görünsün.

Geri