Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Bakmasan soğuduğunu nasıl bileceksin ?Hocam ben bakmıyorum yumurtalara sadece dişi sultan papağanı korkmuştu kuluçkadan kalkmıştı☺![]()

Bakmasan soğuduğunu nasıl bileceksin ?Hocam ben bakmıyorum yumurtalara sadece dişi sultan papağanı korkmuştu kuluçkadan kalkmıştı☺![]()
Bakmasan soğuduğunu nasıl bileceksin ?![]()
Hocam Selçuk hocam haklısınız ama ilk defa beslediğim için ilk defay yavrular geleceği için biraz heyecanlıyım))))Bakmasan soğuduğunu nasıl bileceksin ?![]()
Peki bakalım yumurtalar çıkmazsa kavga ederiz ama haberiniz olsunHocam Selçuk hocam haklısınız ama ilk defa beslediğim için ilk defay yavrular geleceği için biraz heyecanlıyım))))
Inşallah çıkar Selçuk hocam![]()
Günaydın hayırlı sabahlar Selçuk hocam Hocam ben bugün sabah işe giderken kuşların suyunu ve yemini tazellerken dişi kuş gitti erkek sultan papağanı kafesine yapıştı yani kapıları aç bıraktım şu an dışarıdalar evin dışında yani içeride uçuyorlar bir sıkıntı olur muPeki bakalım yumurtalar çıkmazsa kavga ederiz ama haberiniz olsun![]()
Çok tehlikeli bir hareket yapmışsınız. Allah korusun öpüşürler falan..Günaydın hayırlı sabahlar Selçuk hocam Hocam ben bugün sabah işe giderken kuşların suyunu ve yemini tazellerken dişi kuş gitti erkek sultan papağanı kafesine yapıştı yani kapıları aç bıraktım şu an dışarıdalar evin dışında yani içeride uçuyorlar bir sıkıntı olur mu
Hocam öpüşmeleri iyi değil mi Bence iyiÇok tehlikeli bir hareket yapmışsınız. Allah korusun öpüşürler falan..![]()