Neşeli kanatlar var Instagram ve YouTube da sultan papağanı üzerine baya bilgilendirici videolar çekiyor ve dm den sorduğunuz sorulara cevap veriyor. Bilginiz olsun

Neşeli kanatlar var Instagram ve YouTube da sultan papağanı üzerine baya bilgilendirici videolar çekiyor ve dm den sorduğunuz sorulara cevap veriyor. Bilginiz olsun
Hocam az az besliyor ancak erkek kuşun hiçbir vasfı yok. Kimseyi beslemiyor; yiyor, içiyor, tünekte miskin miskin yatıyor. Yuva içini arada yokluyor, dişi kuş yemlenmeye çıkınca da ayak atmaya çalışıyor. Denk geldiğimde sprey sıktım birkaç sefer sakinleşti ama genel yardımcı olmuyor bir şeye. Dişi de yeteri kadar yem yiyemiyor erkek yüzündenBesliyor mu anne ?
Neşeli kanatları biliyorum ancak Selçuk Hocam'ın engin bilgisine aç bizim dişi kuşNeşeli kanatlar var Instagram ve YouTube da sultan papağanı üzerine baya bilgilendirici videolar çekiyor ve dm den sorduğunuz sorulara cevap veriyor. Bilginiz olsun![]()
Selçuk hocamın bilgisine ne şüphe. Baş tacımız... Sultan papağanı forumları yok, bilmiyor olabilirsiniz diye önereyim dedim. Yoksa her daim buraya da sorabilirsiniz.Neşeli kanatları biliyorum ancak Selçuk Hocam'ın engin bilgisine aç bizim dişi kuş![]()
Teşekkür ediyorum. Tek forum hariç hepsini takip ediyorum.Selçuk hocamın bilgisine ne şüphe. Baş tacımız... Sultan papağanı forumları yok, bilmiyor olabilirsiniz diye önereyim dedim. Yoksa her daim buraya da sorabilirsiniz.
Hocam tıka basa doldurmazlar kursağı ilk günler. Siz beslemek zorunda kalırsanız da tıka basa doldurmayın ve kursak boşalmadan tekrar beslemeyin.Hocam az az besliyor ancak erkek kuşun hiçbir vasfı yok. Kimseyi beslemiyor; yiyor, içiyor, tünekte miskin miskin yatıyor. Yuva içini arada yokluyor, dişi kuş yemlenmeye çıkınca da ayak atmaya çalışıyor. Denk geldiğimde sprey sıktım birkaç sefer sakinleşti ama genel yardımcı olmuyor bir şeye. Dişi de yeteri kadar yem yiyemiyor erkek yüzünden
Ben karışmıyorum artıkHocam tıka basa doldurmazlar kursağı ilk günler. Siz beslemek zorunda kalırsanız da tıka basa doldurmayın ve kursak boşalmadan tekrar beslemeyin.
Teşekkür ediyorum hocamOda beslemeye başlar zamanla. Şuan gerek de yok zaten anne yeter.
Uyarmış olayım yavrulara destek vereyim derken vitamini vs fazla yüklemeyin erkek çok kızışmasın. Yavruları öldürmeye kadar gider bu sorun.Teşekkür ediyorum hocam
Pelet kullanıyorsanız eğer, diğer mamalara gerek yok. Gerçi mamadan kastınızı da bilmiyorum. B kompleks azar azar ama her gün verilebilir. Haftada 2 kez de multi vitamin ama haftada 1 önerilen dozu 2 ye bölerek...Hocam planım açıkçası günlük sade yumurta vermek, 2 günde 1 probiyotik, 2-3 günde bir de sade yumurta değil de mama karışımı yapmak. Çeşit çeşit yazı okudum herkes farklı farklı bakıyor kuluçkada
Belkide yanlışlıkla kaydı altlarından elinizi sabunla yıladıktan sonra bir kontrol edin doluysa avuvunuzda biraz ısıtın 5 dk kafar sonra yuvaya geri koyun.Hocam 2. Sırada çıkması gereken yavru çıkmadı, 3. Sıradaki demin çıktı. Anaçlar çıkmayan yumurtayı kenara ayırmış almalı mıyım?