AsiBulut
Meraklı Üye
Merhabalar dün aldım sultan papağanımı. 53 günlük olması lazım tam yem kıramıyor alışsın diye elimle darı veriyorum. İlk aldığımda dışkısı normaldi ama gece soğuk havada teslim aldık, birkaç defa in bin yapmamız gerekti onuda uzun süre arabada bırakmamak için yanımızda aldık, sanırım o sırada soğuk aldı. İshali azmı çokmu anlamadım muhabbet kuşundan sonra sanki güvercin besliyo gibi hissediyorum. Bu ishal ciddimi yardımcı olurmusunuz? İştahı yerinde suda içiyor.
Bu arada 1 hafta bakmayın bile denmişti ama kafesine koyarken baktık ısırmıyor aldık sevdik biz ensesini sevdirdi baya, el besleme olduğu için sanırım. Sorun olmaz umarım düzenli olarak temas kurmaya çalışıyorum alışsın diye. Görünüşten hastalık teşhisi olurmu bilmiyorum ama şuan böyle duruyor.
Burnundaki kızarıklık sebebi kırmızı bi ilaç damladı yanlışlıkla burnuna, daha önce muhabbet kuşumuz için vermişti veteriner kara mürverli doğal bir şey sanırım.
New item by Luna
photos.app.goo.gl
Bu arada 1 hafta bakmayın bile denmişti ama kafesine koyarken baktık ısırmıyor aldık sevdik biz ensesini sevdirdi baya, el besleme olduğu için sanırım. Sorun olmaz umarım düzenli olarak temas kurmaya çalışıyorum alışsın diye. Görünüşten hastalık teşhisi olurmu bilmiyorum ama şuan böyle duruyor.
New item by Luna
photos.app.goo.gl
Burnundaki kızarıklık sebebi kırmızı bi ilaç damladı yanlışlıkla burnuna, daha önce muhabbet kuşumuz için vermişti veteriner kara mürverli doğal bir şey sanırım.