Yeşilimsi cıvık yapıyor hâla ama sanki suyu azalmış gibi yarım suya 15 damla ilaç damlatıyorum ama ilaç yerine muz vermek daha mı mantıklı bilemedimRica ederim ishali düzeldi mi
Yeşilimsi cıvık yapıyor hâla ama sanki suyu azalmış gibi yarım suya 15 damla ilaç damlatıyorum ama ilaç yerine muz vermek daha mı mantıklı bilemedimRica ederim ishali düzeldi mi
İlaç konusunda bişey diyemem dışkı fotoğrafı atabilir misinizYeşilimsi cıvık yapıyor hâla ama sanki suyu azalmış gibi yarım suya 15 damla ilaç damlatıyorum ama ilaç yerine muz vermek daha mı mantıklı bilemedim
İlaç konusunda bişey diyemem dışkı fotoğrafı atabilir misiniz
İlaç konusunda bişey diyemem dışkı fotoğrafı atabilir misiniz
başta ishal di en son bu düzeldiyse fazladan ilaç vermeyelim aldığımız adam 1 hafta damlat sonra c vitamini ver dediBana normal dışkılar gibi geliyor muhabbet kuşlariyla karşılaştırmamak gerekir yine de @『ADRIAN』 hocam da bir baksın
Düzelmiş gibi yeni geldiğinde stresten öyle olabilirbaşta ishal di en son bu düzeldiyse fazladan ilaç vermeyelim aldığımız adam 1 hafta damlat sonra c vitamini ver dedi
Vitamin takviyesi vs. satın aldınız mıbaşta ishal di en son bu düzeldiyse fazladan ilaç vermeyelim aldığımız adam 1 hafta damlat sonra c vitamini ver dedi
Vitamin takviyesi vs. satın aldınız mı
Aldıklarımız şunlarVitamin takviyesi vs. satın aldınız mı
Kırmızı ishal ilacıymış mavi olan c diğeride yemiVitamin takviyesi vs. satın aldınız mı
İshal olmayan kuşa ilaç vermek sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum ama ne olur ne olmaz ilacı çıkarabilirsiniz sabah kontrol ederseniz eğer yine ishalse ilaca devam etsinKırmızı ishal ilacıymış mavi olan c diğeride yemi
2 gün kullandık ztn muz versek olur mu küçük dilim arada meyve flnİshal olmayan kuşa ilaç vermek sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum ama ne olur ne olmaz ilacı çıkarabilirsiniz sabah kontrol ederseniz eğer yine ishalse ilaca devam etsin
Tmmdır teşekkürlerDışkılar kötü görünmüyor ilaca gerek yok zaten avi diarın pek bi etkisi olduğu söylenemez.
Kuşun sindirim sistemi sağlığı için Röhnfried Entrobac 20-30 gr
Multivitamin olarak Röhnfried Gervit W 20-30 ml
B vitamini olarak Röhnfried BT Amin Forte B 10-20 ml alabilirsiniz. Tüm bunlar trendyol'da bölünmüş ürün olarak satılıyor size gerekli olan ürünler bunlar.
Hocam röhnfried sedochol gerekli mi sizceDışkılar kötü görünmüyor ilaca gerek yok zaten avi diarın pek bi etkisi olduğu söylenemez.
B vitamini olarak Röhnfried BT Amin Forte B 10-20 ml alabilirsiniz. Tüm bunlar trendyol'da bölünmüş ürün olarak satılıyor size gerekli olan ürünler bunlar.
Gerekliyse ben de alıcamHocam röhnfried sedochol gerekli mi sizce
Kuşlarda dışkıda anormali görürseniz meyve ve sebze vermeyiniz aksine veriyorsanız meyve ve sebze vermeyi bırakın sadece yem ile beslensin.2 gün kullandık ztn muz versek olur mu küçük dilim arada meyve fln
Ben gerek görmüyorumHocam röhnfried sedochol gerekli mi sizce
Bunları almamız şart mı /şartsada haftada kaç gün kullansınDışkılar kötü görünmüyor ilaca gerek yok zaten avi diarın pek bi etkisi olduğu söylenemez.
Olması yararlıdır, kuşun ihtiyaç duyduğu vitamin, minarel ve probiyotikleri sağlar, hastalık oluşumunu bir nevi önlemiş olur.Bunları almamız şart mı /şartsada haftada kaç gün kullansın
Olması yararlıdır, kuşun ihtiyaç duyduğu vitamin, minarel ve probiyotikleri sağlar, hastalık oluşumunu bir nevi önlemiş olur.
Röhnfried Entrobac Haftada 1 gün
Röhnfried Gervit W haftada 1-2 gün
Röhnfried BT Amin Forte B normal dönemlerde haftada 1 gün, tüy dönemlerinde haftada 2 gün.