Sultan papağanımın durumu çok kötü

Clasem adlı bir antibiyotik kullanıyoruz. Evde herhangi bir probiyotik bullunmuyor malesef. Kuş için biraz pirinç ısıtıp haşlanmış patates yaptım probiyotik görevini az çok görsün diye

Sıkıntıda bu aslında kuşa dış bir tedavi uygulasam bile herhangi bir iç tedavi uygulayabilecek veteriner veya kanatlı uzman bulunduğum ilde bulunmuyor. En yakın olanada kendim gittiğimde benim bildiklerimden ek birşey söylemedi.
Kuş birkaç gündür kendini kaşımadığı için boyunluk şimdilik boyunluk takmama kararı aldım.
Sizin veterinerlik fakültesine gitmeniz lazım.

Siz şimdiden neem yağı ve prolive isimli probiyotiği sipariş edin. Probiyotiği ger gün kullanacaksınız. Neem yağını da kullanma ihtimalimiz yüksek. En kötü iyileştikten sonra cilt sağlığını desteklemek için bile olsa kullanacağız. Antibiyotiği ilk birkaç gün yüksek dozda katın. Nasıl kullanıyorsunuz suya ne oranda katıyorsunuz yazın lütfen

Siz şimdiden neem yağı ve prolive isimli probiyotiği sipariş edin. Probiyotiği ger gün kullanacaksınız. Neem yağını da kullanma ihtimalimiz yüksek. En kötü iyileştikten sonra cilt sağlığını desteklemek için bile olsa kullanacağız. Antibiyotiği ilk birkaç gün yüksek dozda katın. Nasıl kullanıyorsunuz suya ne oranda katıyorsunuz yazın lütfen
yarım suluğa 1/3 tablet şeklinde kullanıyorum

Gerçekçi olmak gerekirse tüm tedaviler bahsettiğiniz gibi uygulanırsa kuşun yaşama ihtimali nedir. Bana kuşun içinde bulunduğu durum dolayısıyla internet üzerinden ilacın gelmesine kadar geçecek sürede hastalığının daha çok ilerleyeceği ve ilaçlar gelse bile çok etkili olmayacağını düşünüyorum. Neem dışındaki ilaçları 2 gün içerisinde bulunduğum ilçede eczanelerce ve petshoplarla gezerek elde edebilsem bile yaşam ihtimali düşük olan kuşumun iyleşmesine sağlayabilcekmidir. Yarın açık olan tek nöbetçi eczaneye giderek ilaçlardan bazılarını almaya çalışsacağım

İlaç kullanmazsanız da fazla yaşamayacak akarlar ilerlemiş, iç organ tahribatı yapacak. Başka şehirdeki veterinerlik fakültesine götürün

Gerçekçi olmak gerekirse tüm tedaviler bahsettiğiniz gibi uygulanırsa kuşun yaşama ihtimali nedir. Bana kuşun içinde bulunduğu durum dolayısıyla internet üzerinden ilacın gelmesine kadar geçecek sürede hastalığının daha çok ilerleyeceği ve ilaçlar gelse bile çok etkili olmayacağını düşünüyorum. Neem dışındaki ilaçları 2 gün içerisinde bulunduğum ilçede eczanelerce ve petshoplarla gezerek elde edebilsem bile yaşam ihtimali düşük olan kuşumun iyleşmesine sağlayabilcekmidir. Yarın açık olan tek nöbetçi eczaneye giderek ilaçlardan bazılarını almaya çalışsacağım
Tamam hocam bildiğiniz yoldan devam edin.

Bu kuşun kanatlı veterinerine görünmesi gerek. Egzotik hayvan bakan iyi bir klinik araştırın. Ayrıca darı ve çekirdek ile tek tip beslenme varsa sindirim sisteminde problem de olabilir sonuç olarak.

Geri