Sultan papağanı ses değişimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Glıtch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir sıkıntı göremedim ben. Dışkılarını da paylaşın görelim

Ses kısılması ondan dolayı mı ne vermem gerekiyor
Yazdığımı okuduğunuzdan emin misiniz. Doksisiklin etken maddeli bir ilaç kullanmanız gerekiyor. Doksimix olabilir levadıks olabilir veya başka marka olabilir.

Veterinerden. Petshoplarda bulmanız çok zor.

Vakit kaybetmeden tedaviye başlayınız. Tabii imkan varsa en güzeli kanatlı kliniğine muayene ettirmek sonra tedaviye başlamak.
Tedaviye başladığınız müddet günlük olarak kuşunuzun dışkılarını paylaşınız bizlerle,enfeksiyonun durumuna bakalım.
Beyaz peçete serin kafes altına 6-7 tane dışkı yapınca günlük buraya foto atın.
Kuşun güncel videosunu da görelim . Video için streamable.com sitesini kullanabilirsiniz.

Vakit kaybetmeden tedaviye başlayınız. Tabii imkan varsa en güzeli kanatlı kliniğine muayene ettirmek sonra tedaviye başlamak.
Tedaviye başladığınız müddet günlük olarak kuşunuzun dışkılarını paylaşınız bizlerle,enfeksiyonun durumuna bakalım.
Beyaz peçete serin kafes altına 6-7 tane dışkı yapınca günlük buraya foto atın.
Kuşun güncel videosunu da görelim . Video için streamable.com sitesini kullanabilirsiniz.
Şuan dışkı durumu böyle

Eskiye nazaran daha iyi ama halen daha tam iyi değil. Probiyotik varsa 3 gün veriniz bağırsak desteği için.. Kuşta halsizlik enerji iştah kilo kaybı var mı şuan?
İştah kaybı yok kalamar kemiği çok tüketiyor o gözüme çarptı halsizlik yok kendini fazla temizliyor gibi geldi yada normal de olabilir bilmiyorum kilo tartımı yapmadım yarın yapacağım ne kadar olması gerekiyor kilosunun
Gerwit
Bt amin forte
Entrobac var elimde şuan
Almam gereken bir şey ver ise hemen sipariş veriyim

Uyumadan önce son hali böyle sabah tekrer değiştireceğim günlük olarak herşeyini temizliyorum

İştah kaybı yok kalamar kemiği çok tüketiyor o gözüme çarptı halsizlik yok kendini fazla temizliyor gibi geldi yada normal de olabilir bilmiyorum kilo tartımı yapmadım yarın yapacağım ne kadar olması gerekiyor kilosunun
Gerwit
Bt amin forte
Entrobac var elimde şuan
Almam gereken bir şey ver ise hemen sipariş veriyim

Uyumadan önce son hali böyle sabah tekrer değiştireceğim günlük olarak herşeyini temizliyorum

Dış parazit damlası yapılsın.
Kilosunu da bizlere belirtin 👍🏻

81gram
Dış paraziti nasıl yapacağım

Bütün gün bu kadar dışkı yapmış sabah beşte yeniledim peçeteyi gece üçe kadar normal mi

Kuşunuzun kilosu idealin altında. Dışkılar ise normal değil,enfeksiyon görüntüsü devam etmekte.3 dışkı yapması da normal değil. Yemek yemiş mi kontrol ettiniz mi?

Kuşunuzun kilosu idealin altında. Dışkılar ise normal değil,enfeksiyon görüntüsü devam etmekte.3 dışkı yapması da normal değil. Yemek yemiş mi kontrol ettiniz mi?
Yem Çok az yiyor kalamar kemiğini fazla tüketiyor
(gold wings parakeets verdiğim zaman sadece çiğdemleri yediği için normal yem koydum çiğdemsiz onu da çok yemiyor ) ve ayrıca yem kabını yerinden çıkardığım zaman içeride sağa sola gidiyor taktığım’da yiyor

Son düzenleme:
Geri