yusufkocak
Yeni Üye
Selam abi bugün bahsettiğin ürünler geldi. Kullanmaya başladım, zamanla gelişmeler olursa yazarım burayaHocam oilmix'i yanlış yazmışım 2 damla katmanız yeterli
Selam abi bugün bahsettiğin ürünler geldi. Kullanmaya başladım, zamanla gelişmeler olursa yazarım burayaHocam oilmix'i yanlış yazmışım 2 damla katmanız yeterli
Hayırlı olsun. ilk oilmix den başlayın bana kalırsa. Akşamdan suluğunu alın sabah taze verin.Selam abi bugün bahsettiğin ürünler geldi. Kullanmaya başladım, zamanla gelişmeler olursa yazarım buraya
Teşekkür ederim abi ,az önce oilmix i 2 damla ekleyip vermiştim , geri çıkartıp sabah mı vereyim sizceHayırlı olsun. ilk oilmix den başlayın bana kalırsa. Akşamdan suluğunu alın sabah taze verin.
Hayır kalsın gece uyumadan çekip sabah tekrar katın.Teşekkür ederim abi ,az önce oilmix i 2 damla ekleyip vermiştim , geri çıkartıp sabah mı vereyim sizce
Abi iyi günler, bu bahsettiğin prozim plus ürünü de geldi 250ml ve kullanım olarak sadece bir litrede ne kadar olacağını göstermiş. Normal suluk için kaç damla kullanayım
Yarım doldurun suyu 6 damla katın. Damlalık yoksa tam dolu olmayan bir çay kaşığı kadar.Abi iyi günler, bu bahsettiğin prozim plus ürünü de geldi 250ml ve kullanım olarak sadece bir litrede ne kadar olacağını göstermiş. Normal suluk için kaç damla kullanayım
Evet onu cuma gününden beri kullanıyorum. Yeni başladığımdan pek etkisi görülmüyor da zamanla kokusu gidecek diye düşünüyorum dediğiniz gibi günlük tazeliyorum akşamdan bu saatlerde alıp sabah veriyorumOilmix'i kullandınız mı ?
Anladım çok çok teşekkürler dikkat ederimm1 litre suya 5 ml ise 100 ml suya 0.5 ml koyacaksınız. 0,5 ml 10 damla yapar.
Ayrıca probiyotikli su sulukta en fazla 1 gün kalabilir. Sonra dökün suluğu da yıkayın.