Şuanki durumu nasıl acaba?
Şuanki durumu nasıl acaba?
veterinere gidiyoruz sabaha karsi kustu hala halsiz gibi kafasini arkaya sokup uyuyorŞuanki durumu nasıl acaba?
kursak mantarıymış sanırım flagyl verdi 6 saatte bir 2 damla dedi bir de suyuna bal katın dediŞuanki durumu nasıl acaba?
Kursak mantarı olsa diyelim flagyl bi antibiyotik. Mantar hastalıklarında antifungaller kullanılır, antibiyotikler mantarı daha da arttırır.. Protozoal hastalıklara bağlı bir kusma ise flagyl doğru bir tercih olur.kursak mantarıymış sanırım flagyl verdi 6 saatte bir 2 damla dedi bir de suyuna bal katın dedi
teşekkürler bilmiyorum valla muayene ücreti de almadılarKursak mantarı olsa diyelim flagyl bi antibiyotik. Mantar hastalıklarında antifungaller kullanılır, antibiyotikler mantarı daha da arttırır.. Protozoal hastalıklara bağlı bir kusma ise flagyl doğru bir tercih olur.
Geçmiş olsun...
Sevindim adınızateşekkürler bilmiyorum valla muayene ücreti de almadılar
teşekkürler, kusmalar hala devam ediyor bu arada, sarı ve yemliSevindim adınıza
Güncel dışkılarını atabilir misiniz?3 dakika içerisinde 3 kere kustu endişeleniyorum iyice ne yapacağım?
iyileşti sanırım şuan geceden beridir kusma yok. ama dışkılar siyahGüncel dışkılarını atabilir misiniz?
hocam merhaba, normalde hayatta foruma girmem ama maili görünce geldim, doktor antibiyotik verdi ve 6 saatte bir verdim, iyileşti, hemen veterinere götürün.Aynısı benim kuşumada oluyor yiyp kusuuor herseyi normal konusuyor ne yapmam lazim sizinkine ne oldu
Antibiyotik ismi neydihocam merhaba, normalde hayatta foruma girmem ama maili görünce geldim, doktor antibiyotik verdi ve 6 saatte bir verdim, iyileşti, hemen veterinere götürün.
sakın ama sakın veterinere gitmeden almayın. flagylAntibiyotik ismi neydi
VEterineri aradim durumu anlattım bana dedikisakın ama sakın veterinere gitmeden almayın. flagyl
fikrim yok. görünmeden uzaktan bir şey söylemek ile de tam teşhis olacağını sanmıyorum. eğer uzak değilse giderseniz daha iyi olur.VEterineri aradim durumu anlattım bana dediki
Fosfor B12 VİTAMİN ALIN SÎZCE İYİMİ
Tamam Téşekkurlerfikrim yok. görünmeden uzaktan bir şey söylemek ile de tam teşhis olacağını sanmıyorum. eğer uzak değilse giderseniz daha iyi olur.
Kuşum İyileşti Tesekkurler Antibiyotil İşe Yaradi Şuan Cok Iyifikrim yok. görünmeden uzaktan bir şey söylemek ile de tam teşhis olacağını sanmıyorum. eğer uzak değilse giderseniz daha iyi olur.