Kirke
Emektar Üye
Hatta etiketliyelim görürlerse @ADRIAN @Recai SULAMİS @Ali Ergün Türköz de tavsiyeler verebilir belki burnunun tıkanıklığı için..
Oh sevindim.Tamamdır halli oldu. hepinize cevaplariniz için teşekkür ederim burundaki şey çıkmış kendi çıkarmış sanırım.
Sadece tek sıkıntı yanaklarında kusmuk kalıntısı olması inşAllah bir şey olmaz bende alamıyorumOh sevindim.
Onlarıda ürkütmeden sakin zamanlarında hafif nemli pamukla temizleyebilirsiniz.Sadece tek sıkıntı yanaklarında kusmuk kalıntısı olması inşAllah bir şey olmaz bende alamıyorum
Aaa aslında çok mantıklı kulak pamuğu olsa olurmu uzaktan temizlerim ?Onlarıda ürkütmeden sakin zamanlarında hafif nemli pamukla temizleyebilirsiniz.
Siz onu ürketmeden en güzel çözümü bulabilirsiniz önemli olan sakinceAaa aslında çok mantıklı kulak pamuğu olsa olurmu uzaktan temizlerim ?
Tamamdır pamuk kurumu ıslak mı olacakSiz onu ürketmeden en güzel çözümü bulabilirsiniz önemli olan sakince
Hafif nemli olsun ki daha rahat temizlersiniz ben öyle muhabbet kuşumun ağız çevresini temizleyebilmiştim soğuk türk kahvesine kafasını sokmuştuTamamdır pamuk kurumu ıslak mı olacak
Aboov sizinki daha fenaymış geçmiş olsun teşekkür ederim iyi akşamlar.Hafif nemli olsun ki daha rahat temizlersiniz ben öyle muhabbet kuşumun ağız çevresini temizleyebilmiştim soğuk türk kahvesine kafasını sokmuştu