Bilmiyorum hocam ama burnundaki şey böyle nefes alıp verince çıkacağa benziyor ama çıkmıyor böyle çıkıyor geri giriyorHocam dikkatli bir şekilde temizleye bilir misin burnu mu soyuldu
Hocam o zaman siz çıkarın da bana soyulmuş gibi geldi burnuBilmiyorum hocam ama burnundaki şey böyle nefes alıp verince çıkacağa benziyor ama çıkmıyor böyle çıkıyor geri giriyor
Kötü bir şey mi soyulması?Hocam o zaman siz çıkarın da bana soyulmuş gibi geldi burnu
Kuş dişi mi kızgınlığı olup geçmeye başlamıştır ya da mantar ola bilir gibi geliyor banaKötü bir şey mi soyulması?
Kuşu erkek diye aldık ama daha yavruKuş dişi mi kızgınlığı olup geçmeye başlamıştır ya da mantar ola bilir gibi geliyor bana
Bir de böyle bir şey 2 burundada olmazmi bizimkinin tek burnu böyleKuş dişi mi kızgınlığı olup geçmeye başlamıştır ya da mantar ola bilir gibi geliyor bana
Kaç aylık biliyor musunuzKuşu erkek diye aldık ama daha yavru
Yok sadece yavru dedilerKaç aylık biliyor musunuz
Soyulma var ya ondan dedim kuş yavru olduğu için de ola bilir ordaki hücreler yeni gelişiyordurBir de böyle bir şey 2 burundada olmazmi bizimkinin tek burnu böyle
Bir de konudan ayrı birşey soracağım bizimki ilk geldiğinde kusmustu ondan sonra daha kusmadı da o kusmuk yanağına biraz geldi yapıştı gitmedi şuan da var bende almaya korkuyorum daha bize alismadi bidaha alışmaz diye bir şey olur muSoyulma var ya ondan dedim kuş yavru olduğu için de ola bilir ordaki hücreler yeni gelişiyordur
Herhangi bir sorun olmaz almanızda zaten yavruymuş alışması da kolay olurBir de konudan ayrı birşey soracağım bizimki ilk geldiğinde kusmustu ondan sonra daha kusmadı da o kusmuk yanağına biraz geldi yapıştı gitmedi şuan da var bende almaya korkuyorum daha bize alismadi bidaha alışmaz diye bir şey olur mu
Tamamdır hocam@TommyVercetti avuçlayıp alıyorum ozaman?
Hocam alamadım ya kaçıyor şimdi zorla yakalayıp canını da yakmak istemiyorum bir sıkıntı olmaz inşAllahTamamdır hocam
Hocam o zaman şimdilik zorlamayınHocam alamadım ya kaçıyor şimdi zorla yakalayıp canını da yakmak istemiyorum bir sıkıntı olmaz inşAllah
Bence acele etmeyin belki başka tavsiyelerde gelir.Hocam alamadım ya kaçıyor şimdi zorla yakalayıp canını da yakmak istemiyorum bir sıkıntı olmaz inşAllah
Tamamdır bekleyeyim.Bence acele etmeyin belki başka tavsiyelerde gelir.