T
Tezcan GÜMÜŞ
Guest
444 lü telefonunuzu alabilirmiyiz Hayırlı olsun
bide ben sorayım Muhabbet kuşu aynı anne babadan olan kardeşler veya babası ile yavrusu çiftleşebilirmi.Çiftleşirse yavrularda sakatlık durumu olurmu
Bende buradan sorayım : Kuşların yemliklerini çıkarttıp 1 kaba rendelenmiş hıyar,ince kesilmiş çilek kiraz karışımı yapıp koydum üstünede yem serptim biraz sizce nasıl olur ?
hayırlı olsun öncelikle bugün çift diye aldıgım ama çiftliğini göremediğim kuşlarıma nijer tohumu aldım vitaminlerini verdim yuvalık taktım sonrada arka balkona koydum rüzgar almayan bi yer her taraflarını gazeteyle kapattım çiftleşsinler diye sizce doğru mu bu hareketim?
Selam arkadaslar kuşumun altında tek bır yumurta var devamlı ustunde yatıyor hıc yem yerken gormedım neden hıc yem yemıyor ayrıca 27 mayısta yumurta yapmıstı 11 gun oldu ne zaman cıkkar yumurtası boş olup olmadıgını nasıl anlarım ?
Fotografı var kahverengi burnunun kızımış o yuzden dediler bu forumda yine
Nijer tohumunu yemine katmalıyımım yoksa ayrı bir kapta vermelimiyim
444 lü telefonunuzu alabilirmiyiz Hayırlı olsun
hayırlı olsun öncelikle bugün çift diye aldıgım ama çiftliğini göremediğim kuşlarıma nijer tohumu aldım vitaminlerini verdim yuvalık taktım sonrada arka balkona koydum rüzgar almayan bi yer her taraflarını gazeteyle kapattım çiftleşsinler diye sizce doğru mu bu hareketim?
Öncelikle hayırlı olsun Bilal abim böyle bir uygulama gerçekten güzel olmuş. Benim sorum kuşumun yaşı ve ayaklarını siyah olması şu konuda resimlere ulaşabilirsiniz:http://www.muhabbetkusu.com.tr/sorulariniz-ve-cevaplarimiz/irki-yasi-3744.html cevap verirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler...
Selam arkadaslar kuşumun altında tek bır yumurta var devamlı ustunde yatıyor hıc yem yerken gormedım neden hıc yem yemıyor ayrıca 27 mayısta yumurta yapmıstı 11 gun oldu ne zaman cıkkar yumurtası boş olup olmadıgını nasıl anlarım ?
Benim de bir sorum var erkek muahbbet kuşum çiftleşmesini bilmiyor 9 aylıklar şuan dişinin kızıştığı zaman erkek kur yapıyor dişi pozüsyonu veriyor ama erkekte tık yok ne yapabilirim?
bide ben sorayım Muhabbet kuşu aynı anne babadan olan kardeşler veya babası ile yavrusu çiftleşebilirmi.Çiftleşirse yavrularda sakatlık durumu olurmu
Bende buradan sorayım : Kuşların yemliklerini çıkarttıp 1 kaba rendelenmiş hıyar,ince kesilmiş çilek kiraz karışımı yapıp koydum üstünede yem serptim biraz sizce nasıl olur ?
Bir soruda benden Bilal abi sen hiç yorulmaz mısın
Bilal Abi camiamızın en değerlisi
aramıza hoş geldin abi bu site için gurur verici ve çok güzel bir gelişme şeref duydum