S
Süleyman Mert DEMİRSOY
Guest
Günlerden 6 kasım 2013 Sevtap ablanın torunlarının fotoğrafını görüyoruz . Artık Sevtap abla değil Sevtap nene. Yavrular anne diye değil nene nene diye bağırıyor
Günlerden 6 kasım 2013 Sevtap ablanın torunlarının fotoğrafını görüyoruz . Artık Sevtap abla değil Sevtap nene. Yavrular anne diye değil nene nene diye bağırıyor
ahahahaa ay var ya ne kadar kötüsün. Kutsal ikonaaaa aşkına Dua etsinler benim gibi neneleri olduğuna. Senin kuşa ve Zeliha'nın kuşuna talibim. Haberin olsun En kısa zamanda beşik kertmesi yapalım.
ben bu ara kuşlara müzik açıyorum çok fena kur yapıyor erkek yapışıyolar birbirlerine bırakmıyolar
Teşekkür ederim Samet. Darısı başına inşallah. Belli ki seninki de yakındır.
Çok çok teşekkür ederim herkese. Yavrularım olsun o zaman görün bir de mutluluğumu.
Artik kiskanmazsin heralde. Ama sen kiskanmiyordun dimi
Hadi hayırlı olsun sonunda istediğiniz oldu umarım sağlıklı torunlarınız olur onlarında resimlerini bizimle paylaşırsınız. Sabreden derviş muradına ermiş lafı sizin için geçerli olmuş
Ooo hayırlı olsun sevtap ablacım Vallahi çok sevindim,yumurtalar yakındır fazla rahatsız etmemek lazım aşıkları
Onur hep içime atıyordum kıskançlıktan ölüyordum! Böyle herkes paylaşıyordu heyyo çiftleşti kuşlarım, heyyo yumrtladı, heyyo yavrularım çıktı ... İçim içimi yiyiyordu ah ah diyordum. Acaba benimkilerde mi iş yok diyordum ki bugün beni şaşırttılar. Artık benimde yavrularım olacak. Olmasa da tüp bebek yaparız artık onlara.
Kapayın şu konuyu artık. kıskanıyorum arkadaş
Onur söz verdin bak ona göre. Bu sayfayı kopyalayayım da sonradan unutma. Erennnnnnnnnnnnnnnnn olsun da ötsünler Sende kıskan dur Ayy seninkiler hala çiftleşmedi mi hala tuhhh