B
bozkir
Guest
Yok o biraz daha uzun bise dedi heralde neyse yarın alacam zaten söylerim size
Nokia 3310 Pro II cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
alınca ilacın adını ve kullanım şeklini söylerseniz sevinirim
Yok o biraz daha uzun bise dedi heralde neyse yarın alacam zaten söylerim size
alınca ilacın adını ve kullanım şeklini söylerseniz sevinirim
suyuna lımon damlatın 7-8 damla sabah koydugunuz suyu akşam degıştırın 2 gun arayla bunu 10 gun yapın ayrıca kuş tuye gırmışse kızıştırıcı seyeler vermeyın mamanın ıcınde vardır muhtemel yulaf agırlıklı besleyın ve supervıt kullanın lımonlu su vermedıgın gunlerde.
limon suyu neden koyuyor anlamış değilim
kuş zaten cılız iyice zayıflar bence kuşa yağlı tohumlar verın şimdilik
suyunu mümkün olduğunca günlük değiştir
Az önce baktımda solunum yolları hastalığında,soğuk algınlığında ve cicek hastalığında belirtiler aynıymış...hayvan agzı acık nefes alıp verir kuyrugu surekli hareket eder...teşisi koymak cok zor ama bise daha var çicek hastalığında 7 8 günde bianda ölümler olurmuş benimki 15 gunden fazla böyle orası beni rahatlattı..veteriner soğuk algınlığı dedi oda olabilir bilemiyorum..ha bu arada dün veterinere gidecektim bi arkadaşımın akrabasıda kuş besliyomuş hastalanmış kurtaramamışlar veteriner bişe bilmiyo anlamazlar dedi bende gitmedim petshopdakiler zaten ayrı bi alemde biz kurtarmaya calışıyoz o malını satmaya calışıyo yine kararsız kaldım ne yapacam bilmiyom..
Arkadaşlar bugün itibari ile kuşta değişiklik oldu..konu çok uzadı farkındayım fakat iyileştirmem gerekiyo..nefes alırken ses cıkarmaya başladı..tüneğinde yatarken bugüne kadar normal yatıyodu bugün tünegine büzüştü bazen öyle olduki kafa üstü düşecek sandım bana kesin bi ilaç önermenizi istiyorum..ha unuttum bide hapşırıyo..
Hocam kafeste cift kus var digerinin icmesinde sıkıntı olurmu?