Yok, arttırma. 2 gün kullan, eğer devam ederse yaz bana.
Abi kuşun durumu hala aynı. Galiba kabızlık problemi de var poposuna zeytinyağı sürdüm. Solunum sıkıntısı devam ediyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musun
Yok, arttırma. 2 gün kullan, eğer devam ederse yaz bana.
Abi kuşun durumu hala aynı. Galiba kabızlık problemi de var poposuna zeytinyağı sürdüm. Solunum sıkıntısı devam ediyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musun
Kardeşim tekrar bi fotoğraf atarmısın.Abi kuşun durumu hala aynı. Galiba kabızlık problemi de var poposuna zeytinyağı sürdüm. Solunum sıkıntısı devam ediyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musun
Kardeşim tekrar bi fotoğraf atarmısın.
Kuşunuzun kanatlarını açması ve ağzınu oynatması sıcak basmasından dolayı. O çok normal, serinlemeye çalışıyor. Ara ara bir fısfıs ile uzaktan su sıkarsanız ya da kafesine banyoluk takarsanız rahatlayacaktır. Solunum yolu problemi ile bir ilgisi yok.
Dışkısı için temiz bir peçete koyup yeni yaptığı dışkıların resmini bir de elinize alabiliyorsanız popo kısmını resimleyip ayın bakalım.
Kardeşim şu an bi problem görülmüyor sıcaktan ya da stresten ağız açıp kapamayı yapabiliyor. Eğer hırıltı duyarsan yazarsın. Haftada 1,2 kez de banyo yaptır.yeni video yükledim abi
Kuşa marul ve salatalık ver. Ve de düzenli probiyotik veriyor musun?Abi yeni video yükledim. Kuş sürekli böyle nefes alıyor klima açtığım zaman da böyle nefes alıyor.
Dışkısı bu aralar çok büyük ve popoda birikiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kuşa marul ve salatalık ver. Ve de düzenli probiyotik veriyor musun?
Diazyme 256 alabilirsin. Marul ve salatalık ta ver.Probiyotik kullanmadım. Önerdiğiniz bir probiyotik varsa alayım hemen.
Abi hırıltı yok ama tıktık gibi bir ses geliyor
Klima kuşunuz için zararlı. Daha doğal serinletme yöntemleri denemeniz gerek. Banyoluk yapıp ilgisini çekmeyi deneyebilirsiniz. Çeşitli evde yapılabilir banyoluklar youtubeda mevcut. Eğer ilgisini çekmezse dediğim gibi fısfıs ile ara ara serinletebilirsiniz. Bulunduğu odayı o içeride değilken havalandırabilirsiniz.Abi yeni video yükledim. Kuş sürekli böyle nefes alıyor klima açtığım zaman da böyle nefes alıyor.
Dışkısı bu aralar çok büyük ve popoda birikiyor