K
kuyucu_59
Guest
Baska kusum yok mecbur ben veriyorum...
Kesin düşmüştür
Benim kuş halimi satın almışsınız ceren hanım.
fındık ağağından oyun parkı demişsiniz, Giresunla bi alakanız var mı
merhaba ben de ceren hanım gibi bir habitat kurmk istiyorum. kuşlarımın hepsi de bana alışık olsun ve en önemlisi mutlu olsun. Siz iyi örneksiniz Ceren hanım. mama için sepet asmak da çok naturel ve güzel olmuş. Bu arada öğrenciyim demişsiniz siz ne okuyorsunuz?
değişik bir kuşunuz varmış
Umarim dilediginiz gibi olur her sey )
Tip bitirdim, simdi de master yapiyorum Siz?
vay bee ben biyoloji bitirdim Ankara üniversitesi. şimdi Başkent Üniversitesi Tıp fakültesi Farmakolojide çalışıyorum. Daha da okumaya niyetim yok. master falan düşünmüyorum yani. Ek iş yapmak daha kısa yoldan daha çok para kazanma imkanı sunuyor. siz uzmanlık eğitiminizi hangi alan üzerine yapıyorsunuz? Tuslu asistan mısınız?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:30 -->-> Daha önceki mesaj 01:25 --
Ben ayrıca 2 guineapig besliyorum ve birçok da çiçeğim var. hayvanları ve doğayı çok seviyorum. Deniz kenarında bir köyde yaşamak isterdim. Ama kilo alıyorum öyle yerlerde ) insanın yeyip içip yatası geliyor
vay bee ben biyoloji bitirdim Ankara üniversitesi. şimdi Başkent Üniversitesi Tıp fakültesi Farmakolojide çalışıyorum. Daha da okumaya niyetim yok. master falan düşünmüyorum yani. Ek iş yapmak daha kısa yoldan daha çok para kazanma imkanı sunuyor. siz uzmanlık eğitiminizi hangi alan üzerine yapıyorsunuz? Tuslu asistan mısınız?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:30 -->-> Daha önceki mesaj 01:25 --
Ben ayrıca 2 guineapig besliyorum ve birçok da çiçeğim var. hayvanları ve doğayı çok seviyorum. Deniz kenarında bir köyde yaşamak isterdim. Ama kilo alıyorum öyle yerlerde ) insanın yeyip içip yatası geliyor
viyana mı? vay bee şaşırıp duruyorum
kedileriniz kuşlara saldırmıyor mu? gerçi kuşla yaşayan kedi gördüm youtube da. bir de bi belgeselde papağanla kedinin dostluğunu anlatıyordu. kedi veterinere papağanla aynı taşıma kutusunda gidiyor, papağan yanında olduğu sürece kedi sorunsuz muayene oluyordu