Oykubulunur
Meraklı Üye
Bahsetmiştim ya burnundan ses geliyordu hapsiriyordu. Simdi burnundan ses gelmiyor ama kuyruk bu sekilde atıyor ve uyukluyorKuşa ne oldu ki
Biraz daha yakından çekin kuyruğu ve dışkı fotoğrafı atın bakalımBahsetmiştim ya burnundan ses geliyordu hapsiriyordu. Simdi burnundan ses gelmiyor ama kuyruk bu sekilde atıyor ve uyukluyor
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım
Bu kadar atması normal.
Tm yarın atarsınız dışkı fotoğrafları. Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun ama.Bu kdr bulabildim şimdilik![]()
Ses geliyor mu. Hırıltı gibi![]()
Hapsiriyor bazen ve iki kez bugun hapisrdiginda su fikirdi baya su gelince şaşırdım. Burnundan fiyk fiyk diye ses duyuyorum bazen de. Boğazına bişey takılmış gibi de yapiyor eskiden yapmazdı bu hareketi
Yok ya hirilti değil nasil anlatacagimi bilmiyorum hani ince bi ses fıs gibi bazen insanlarda da olur burun tıkandığındaSes geliyor mu. Hırıltı gibi
Hapşırırken mi geliyor.Yok ya hirilti değil nasil anlatacagimi bilmiyorum hani ince bi ses fıs gibi bazen insanlarda da olur burun tıkandığında
Hayır bazen egilip dinlediğimde oluyorHapşırırken mi geliyor.
Eğer bir daha rastlarsanız video çekip atın.Hayır bazen egilip dinlediğimde oluyor
Videoda belli olsa çekip göstericem maalesef olmuyor. Yine hapsirinca burnundan su geldi. Dışkı fotoğrafı atayım mi daha yeterli midirEğer bir daha rastlarsanız video çekip atın.
Dışkı fotoğrafı atın bakalım. Ama hapşırınca su geliyorsa Üşütmüş olabilir. Suyuna vitamin damlatın. Pek önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.Videoda belli olsa çekip göstericem maalesef olmuyor. Yine hapsirinca burnundan su geldi. Dışkı fotoğrafı atayım mi daha yeterli midir