huseyinacikoz066
Paylaşımcı Üye
Benim çiftimdede aynı sorun olmuştu sizin ki gibi hatta bire bir hep aynı sorunlar. Benimde ilk kuluçkasında 2 yumurta yapmıştı. Yuvalıkta ki herseyi atti diye bende talaş koymuştum ve yatmayı bıraktı üstüne yumurtaları kırdı. Tam 17 gün sonra yine yumurtlamaya başladı 5 tane yumurta yaptı yuvalıkla hiç oynamadım talaş vb eklemedim. Ben yuvalıkta malzeme olmadiğı için geç çıkar zannetim ama hatta 17. Günde çıktılar 4 tanesi. Şu an 1 haftaya kadar yeme düşecekler sırayla. Demek istediğim 2. Kuluçka daha başarılı geçti benim büyük ihtimal sizinde öyle olur umarım.[emoji846]
Dostum aynı senin dediğin gibi oluyor.
Bugün tam son yumurtasından sonraki 17. Gün. Ve galiba yumurtladı. Bakamadım ama öğlenden beri yuvadan çıkmadı. Zaten bugün yarın yumurtlayacaktı baya arkası şişmişti.
Muhtemelen geldi bugün yumurta. İlk kuluçkada hiç geceleri böyle yatmamıştı.
Uzun süredir yuvada yatıyor. Dediğin gibi hiç yuvaya tenas etmiyorum 10-15 günde hiç açıp bakmayacağım umursamayacağın. Yumurtalara yatmaya alışsın bu kuluçkada yatma konusunda tecrübe edinsin diye hiç dokunmuyorum.
10-15 gün sonra kontrol için yuvayı açıp bakacağım. O zamana kadar alışsın yatmaya. Herşey tam dediğiniz gibi oluyor. İnşallah sizin gibi bisürü sağlıklı bi şekilde yavruları alabilirim[emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi