Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Tamm bekliyorum. bu arada hasta kuşunuzun durumu nasıl ? Düzeldi mi ?
Selçuk hocam, ben size son durumdan bahsetmemiş miydim ki valla kusura bakmayın öyle bir şey olduysa Ishalden ve diğer hastalıgından eser kalmadı hocam sayenizde Allah razı olsun sizden defalarca. Ve kuş çok iyi oldu ama bu kuşun üzerinden nalet bir türlü gitmedi hocam nedense Işte yumurtlama sorunu olan kuş bu sizin iyileştirdiğiniz kuş hocam geliyor video %73Tamm bekliyorum. bu arada hasta kuşunuzun durumu nasıl ? Düzeldi mi ?
Tamm bekliyorum. bu arada hasta kuşunuzun durumu nasıl ? Düzeldi mi ?
Dezenfekte olayına dikkat ederseniz bir daha olma ihtimali düşük. Olursa da vet ilacı kullanırsınız.Hocam eğer benim kulunu soruyorsanız daha ikinci günden kendine geldi diyebilirim. İki gün daha devam edeceğim probiyotikde vermeye çalılacağım hocam. Yem yemesi felan herşeyi düzeldi maşşallahı var çok sağolun hocam iyiki varsınız Allah razı olsun sizden,
Hocam antibiyotikler artık verilmiyor eğer bidaha olursa bunu nasıl yapacağım. Sarımsak gibi doğal şeylerle bu tedavi mümkünmüdür sizce ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dezenfekte olayına dikkat ederseniz bir daha olma ihtimali düşük. Olursa da vet ilacı kullanırsınız.
Valla öyle oldu Bu arada video son durumHadi yaa ! Randıman tutmadı gitti desenize merak etmeyin bu durumu da atlatır. Hareketsiz kalınca da yumurtlama sorunu oluyor bilginize. Yumurtlama evresinde bol bol hareket etmesi gerek.
Yok Selçuk hocam eve pek gelemiyorum işten güçten, valide ilgilenebildiğince ilgileniyor. Şimdi hallediyorum zeytinyağı olayını. Kaç tünek olsun hocam 2 yeterli mi? yarın bir de detaylı temizlik yapacağım kafeseDışarı salıyor musunuz hiç ?
Tamamdır selçuk hocam ağzına 2-3 damla zeytin yağı damlattım. Poposuna da biraz damlattım ve hafif buhar verdim karnına yakmayacak şekilde tabi. Biraz odaya saldım ama ucamıyor, bildiğiniz hindi gibi hemen daldı kafesine geri.İyi o zaman..
Yumurtlamazsa ne yapayım hocam tam onu soracaktım? Yine elle müdahele edeyim mi?Yuvalığa girdiğinde ışığı kapatın. Yarın sabah yumurtlayabilir bir ihtimal.