Z Zeynep NUR Guest 12 Nis 2013 #23 ısırmayı oyun haline getirebiliyorlar belkide öyledir? sana alışmış ufaklık...
I Işıl KEGEÇ Guest 12 Nis 2013 #24 Evet alıştı koluma konuyo bişeyler söylüyorum dinliyo ama durdukyerde kanacak şekilde ısırıyo şimdi 1 yaşında inş daha çok şeyler öğretirim
Evet alıştı koluma konuyo bişeyler söylüyorum dinliyo ama durdukyerde kanacak şekilde ısırıyo şimdi 1 yaşında inş daha çok şeyler öğretirim
B Berrin YASMİN Emektar Üye Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 1,507 Tepkime puanı 5 12 Nis 2013 #25 ışıl hnm kuşunuzun net olarak babacık dedigini duydum ve anladım ama diger kelimeleri net olmadığı için anlayamadım
ışıl hnm kuşunuzun net olarak babacık dedigini duydum ve anladım ama diger kelimeleri net olmadığı için anlayamadım
I Işıl KEGEÇ Guest 12 Nis 2013 #26 çok tereddüt ettim alışmaz diye yaşı büyük oldugu için ama alıştı şükür başka kelimelerde söylüyor ses kısık çıkmış anlaşılmıyor fazla
çok tereddüt ettim alışmaz diye yaşı büyük oldugu için ama alıştı şükür başka kelimelerde söylüyor ses kısık çıkmış anlaşılmıyor fazla