Crow Stars
Paylaşımcı Üye
yazın kaçabileceğinden korkuyorum tasmayı takıp odamda gezdirmeyi düşünüyorum ki kaçmasın.
kesinlikle kullanmayın.kuşun boynunu yada ayağnı kırabiliryazın kaçabileceğinden korkuyorum tasmayı takıp odamda gezdirmeyi düşünüyorum ki kaçmasın.
peki yazın kaçmaması, çok sıcak olmaması ve yağlanmaması için ne yapabilirimkesinlikle kullanmayın.kuşun boynunu yada ayağnı kırabilir
tamamBaşka bir konuda kuşlara tasma takmak zararlıdır yazıp tasma önerisi için konu açıyorsunuz... Flood sebebi ile uyarı yada banlanmanız muhtemel yaptığınız yorumlara ve açtığınız konulara özen gösteriniz flood sebebi ile uzaklaştırma almayın.
kaç günlük ban yiyebilirimBaşka bir konuda kuşlara tasma takmak zararlıdır yazıp tasma önerisi için konu açıyorsunuz... Flood sebebi ile uyarı yada banlanmanız muhtemel yaptığınız yorumlara ve açtığınız konulara özen gösteriniz flood sebebi ile uzaklaştırma almayın.
Muhabbet kuşlarına tasma gerek yok.Bir lokmacık canlar zaten arada salıyoruz tamam işte.ama ben zorunlu olarak kullanacağım o dışarıda dolaşmak için
yazın kaçmasınMuhabbet kuşlarına tasma gerek yok.Bir lokmacık canlar zaten arada salıyoruz tamam işte.
perde çekersiniz.yazın kaçmasın
Ben eğittim, sizde eğitin kuş hemen gelir, mesela ben çiçikuş diyorum anında omuzuma gelip öpüyor.ama ben zorunlu olarak kullanacağım o dışarıda dolaşmak için
okBen eğittim, sizde eğitin kuş hemen gelir, mesela ben çiçikuş diyorum anında omuzuma gelip öpüyor.
1-3-5 yada süresiz...kaç günlük ban yiyebilirim
peki bu forumu silebilir misiniz1-3-5 yada süresiz...
nE?peki bu forumu silebilir misiniz
peki bu forumu silebilir misiniz
forum değil konu :rofl