I
Işıl KEGEÇ
Guest
valla hastalık yaa onları izleyince seslerini duyunca huzur buluyorum eşimde diyo sen kafayı bozmuşsun bunlarla diyo niye satmıyo ki yaa abi bitane ver bi daha almam de
utanmasam diyecektim de ayıp olur diye sesimi çıkartmadım kaç paraysa vereyim diyecektim diyemedimvalla hastalık yaa onları izleyince seslerini duyunca huzur buluyorum eşimde diyo sen kafayı bozmuşsun bunlarla diyo niye satmıyo ki yaa abi bitane ver bi daha almam de
:d kuşlara eş alacagını eşine dedin mi :d
onlar da haklıbende sabah uyanır uyanmaz kuşların yanına gidiyorum eve gelirgelmez çantamı çıkarmadan onların yanına gidiyorum bazen bakıp kalıyorum onlarA YEMEK YAPSANDA YESEK ARTIK ACIKTIK DİYO
onlar da haklı
Gri çok çakal bakıyor abla
İleride bu kuşun aktif olacağına inanıyorum.
bencde bu kuş çok güzel bu al
Vermeyi düşünmüyorum ama yarın resım eklerim yorumlarınızı beklıyorum duruma göre hbrleşiriz.teşekkür ederim.Berrin hanım bence de gri olanı alın rengi çok güzel, sizin kuşların ikiside dişi.
Yavruları vermeyin derim eş alırsanız eş yaparsınız.
İzmir'e gelmeyi düşünüyorum verecek olursanız talibim birine
Teşekkürler, resimleri bekliyoruz.
Bu arada doğruyu söylemek gerekirse ben vermezdim o yavruları kimseye, bence vermeyin çok güzeller.
dün eşime de sordum ne yapayı dedim eşim 4 tane kuşa bakan 6 taneyi bakar kalsın dedi ama tabi onun için sorun yok çünkü kuşlarla ben ilgileniyorum.