sizce hangisi

Berrin YASMİN

Emektar Üye
Arkadaşlar yavrumun 1 tanesine eş almayı düşünüyorum dün gidip baktım bi kaç tane beğendim ve beğendiklerimimi ayırttım ayırttığım kuşların resimlerini çektim sizlerle paylaşmak istedim sizce hangisini almalıyım benim gözüme ilk resimdeki gri takıldı duruşu çok farklı geldi ırkını bilmiyorum bugün yavrumu götürcem ve ona uygun bi eş alıp geleceğim götürme sebebim 4 aylık olmasına rağmen cinsiyetini çözemedim bana dişi gibi geliyor ama petshopcu her ihtimale karşılık getir dedi o yüzden götürcem.Yorumlarını Tavsiyelerinizi bekliyorum. ALT RESİMDEKİ EŞ ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM YAVRUM.EN SON RESİMDEKİ DE KENDİME EĞİTMEK İÇİN AYIRDIĞIM YAVRUM

Ilk resimdeki gri beyaz gibi oaln kuşa bayıldım renkleri harika bence o :)CANIM BU ARADA BENCE İKİ KUŞUNDA DİŞİ SENİN

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence petshoptan almayın bu kuşların ev ortamına ve eşine alışması çok zor oluyor vede pek sağlıklı olmuyorlar imkanınız varsa üreticilerden alın.

üstten 5. resimde yemliğin üzerindeki gri kuş güzel bir duruşu var bence.:)

Ilk resimdeki gri beyaz gibi oaln kuşa bayıldım renkleri harika bence o :)CANIM BU ARADA BENCE İKİ KUŞUNDA DİŞİ SENİN

evet cnm benimde o hoşuma gitti sizlerin fikirlerini de almak istedim 2sini de petshopa götürcem 2si de dişiyse birini değiştircem veya takas yapcam veya da eğitmek için erkek alcam.

Bence petshoptan almayın bu kuşların ev ortamına ve eşine alışması çok zor oluyor vede pek sağlıklı olmuyorlar imkanınız varsa üreticilerden alın.
alışması zor oluyor olabilir ama yapcak birşey yok ve bu yavrularımın babasını da petshopcudan almıştım maşallah hem sağlıklı hemde bakıcı dişisi yavrular 1 haftalık falandı öldü erkek büyüttü.sitede ki arkadaşlar çok iyi biliyor mesala.

burun deliklerinin etrafı beyaz çünkü canım ikisininde ama ilk fotodakinin renkleri çok güzel yavrularının rengide çok güzel olur bence :)

burun deliklerinin etrafı beyaz çünkü canım ikisininde ama ilk fotodakinin renkleri çok güzel yavrularının rengide çok güzel olur bence :)

dişiyse ya yavrunun birini vercem takas yapcam para vermicem alıcağım kuşa ya da kendime eğitmek için başka yavru alcam ay ya nasıl vercem ben yavrumu dişiyse 2 side birde en son resimdeki yavruma baya alıştım eğitmek için ayırdıgım yavrum bıcır bıcır birşeyler söylüyo.

bence onu verme cnm bu kuş ayagı çarpık oln degilmiydi

egitmek için ayırdıgını verme senin sayende ayağı düzeldi emek ettin ben kıyıp veremem yaa senin yernde olsam :)

buda boncuk maviş eğitmek için ayrı odaya aldığım yavrum

Son düzenleme:
dişi ama verme bence emeğin var onda

aynen ne zahmetle büyüttüm dişi öldükten sonra ölcekler diye korktum baba bakmazsa falan diye şırıngayla bile bazen kendim de besledim mini minnacıklardı valla ya ne zormuş az kaldı yakında kuş çiftliği kurcam böyle giderse kıyamıyorum vermeye yavrularımı ne olcak böyle:(

:D üretim yapıcam dersin:D ya galiba benimde kuşların yavruları olursa bende kıyıp veremem bende diyorum eşme 1 çiftte jumbo alalım diye oldu evi kuş çiftliine çevirdin zaten diyo yok diyo ama görsen benden daha çok seviyo çaktırmıyo :D

:D üretim yapıcam dersin:D ya galiba benimde kuşların yavruları olursa bende kıyıp veremem bende diyorum eşme 1 çiftte jumbo alalım diye oldu evi kuş çiftliine çevirdin zaten diyo yok diyo ama görsen benden daha çok seviyo çaktırmıyo :D
hastalık oluyor zamanla insanda 1 tane diyorsun arkası geliyor 9 eylül hastanesinin karşısında sera var 2 3 yıl önce boyum kadar salma kafes vardı kandil günü tekrar gittim bi kuşları göreyim duruyorlar mı diye her neyse duruyor 2 3 yıl önce de sormuştum satıyormusunuz diye adam yok dedi o gün gittiğimde de sordum yine yok 1 tane dişi beğendim eğer satsaydı alcaktım yuvalık takmıyor musunuz diye sordum çok üreyince çıkarmışlar ama bi görsen ışıl çok güzeller ya düşün adam satış yapmıyor kuşlarını.insan bi tanesi satar bana ya:D:D:D

Geri