H Hürkan YILMAZ Guest 12 Mar 2014 #2 Papağanlar çok hoş görünümdeler dayımda var cennet papağanı acaip ötüyolar bi ses çıkarıyolar sadece ama görünüşleri ve yaptıkları oyunlar yeter
Papağanlar çok hoş görünümdeler dayımda var cennet papağanı acaip ötüyolar bi ses çıkarıyolar sadece ama görünüşleri ve yaptıkları oyunlar yeter
S Samet Çağlar Guest 12 Mar 2014 #3 Cennet papağanı almayı bende düşünüyorum aslında çok sevimliler sıpalar video dakilerin türü nedir acaba
Cennet papağanı almayı bende düşünüyorum aslında çok sevimliler sıpalar video dakilerin türü nedir acaba
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 14 Mar 2014 #4 mAŞALLAH ÇOK ŞİRİN KUŞLAR , BU KUŞLARIN VİDEOSUNU DAHA ÖNCEDE İZLEMİŞTİM. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
S Sefer CANDAN Guest 14 Mar 2014 #5 Samet Çağlar' Alıntı: Cennet papağanı almayı bende düşünüyorum aslında çok sevimliler sıpalar video dakilerin türü nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Iskender papagani
Samet Çağlar' Alıntı: Cennet papağanı almayı bende düşünüyorum aslında çok sevimliler sıpalar video dakilerin türü nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Iskender papagani