BeautiBird
Onursal Üye
Ya Hocam röntgen çektirmiştim geçen göğüsün orda boşluk vardı diyodu bi ilaç vermişti oraya
Röntgenin fotoğrafını paylaşır mısınız
Ya Hocam röntgen çektirmiştim geçen göğüsün orda boşluk vardı diyodu bi ilaç vermişti oraya
Hocam resmini almamıştım ama boşluk var diyorlardı siz kuşa ne verdiniz diyodu doktorRöntgenin fotoğrafını paylaşır mısınız
Hocam elime gelince öyle gozunu kapatıyorRöntgenin fotoğrafını paylaşır mısınız
Hocam resmini almamıştım ama boşluk var diyorlardı siz kuşa ne verdiniz diyodu doktor
Burda varmı bilmiyorum Aksaray merkezdeyimO şiş bölge iç organların bulunduğu kısım. İç organda problem olabilir. Kuşunuzun o kısmı bariz şiş. Bu durumda forum sizin için yetersiz kalır vakit kaybettiğinizle kalırsınız ne yazikki.
Egzotik veterineri bulup destek alın.
O şiş bölge iç organların bulunduğu kısım. İç organda problem olabilir. Kuşunuzun o kısmı bariz şiş. Bu durumda forum sizin için yetersiz kalır vakit kaybettiğinizle kalırsınız ne yazikki.
Egzotik veterineri bulup destek alın.
Resmini atabilir misiniz
Burda varmı bilmiyorum Aksaray merkezdeyim
Hocam birde götürdügümüz veteriner ölme durumu var kurtulma ihtimali yüzde 50 diye 2 ay oldu olmadi doktora size şöyle anlatayım arabam yok birde burda bi yer bulmak zor İstanbul dan taşındıgım için memleketeGoogle arama motoruna,
"Aksaray egzotik veterineri" diye yazıp aratın. Yazınca kliniklerin bazısında olanaklar kısmında egzotik yazanlar çıkıyor. Oraları bir araştırın
Ben baktım çıkıyor. Hepsini buraya yazamam. Siz bakın
Kuşunuzda açlık dışkısı var o nedenle götürün bence Google'dan araştırın olmadı taksiyle goturunHocam birde götürdügümüz veteriner ölme durumu var kurtulma ihtimali yüzde 50 diye 2 ay oldu olmadi doktora size şöyle anlatayım arabam yok birde burda bi yer bulmak zor İstanbul dan taşındıgım için memlekete
Hocam acaba agız açıp kapatıyordu sesi kısık bunlardan olabilirmi bu sebepler solunum yolu belirtisimiydi atemfrei verdim agız aç kapama sorunu düzeldi sesi biraz kısık doktor vitamin degerleri yüksek diyodu öyle diyosa hangi yemlerden vermem lazımKuşunuzda açlık dışkısı var o nedenle götürün bence Google'dan araştırın olmadı taksiyle goturun
Evet solunum yolunda enfeksiyon varsa da yapabilir tabiki. Vitamin değerlerinden kastı hangi vitamin? Diyet yem falan önermedi miHocam acaba agız açıp kapatıyordu sesi kısık bunlardan olabilirmi bu sebepler solunum yolu belirtisimiydi atemfrei verdim agız aç kapama sorunu düzeldi sesi biraz kısık doktor vitamin degerleri yüksek diyodu öyle diyosa hangi yemlerden vermem lazım
Hocam acaba agız açıp kapatıyordu sesi kısık bunlardan olabilirmi bu sebepler solunum yolu belirtisimiydi atemfrei verdim agız aç kapama sorunu düzeldi sesi biraz kısık doktor vitamin degerleri yüksek diyodu öyle diyosa hangi yemlerden vermem lazomKuşunuzda açlık dışkısı var o nedenle götürün bence Google'dan araştırın olmadı taksiyle goturun
Hocam atemfrei verdim biraz hafifledi ama sesi tam kendine gelmedi düzelirmi acaba kardeşime vitamin degerleri yüksek demiş doktor Önermedi diyet hocam şırıngayla bi ilac yazdı iki kusada ver dedi ilginç olan oEvet solunum yolunda enfeksiyon varsa da yapabilir tabiki. Vitamin değerlerinden kastı hangi vitamin? Diyet yem falan önermedi mi
Ne ilacı verdiğini sorsaydınız keşke çünkü bilmeden bir yorum yapamam. Bu arada kekik çayı da deneyebilirsinizHocam acaba agız açıp kapatıyordu sesi kısık bunlardan olabilirmi bu sebepler solunum yolu belirtisimiydi atemfrei verdim agız aç kapama sorunu düzeldi sesi biraz kısık doktor vitamin degerleri yüksek diyodu öyle diyosa hangi yemlerden vermem lazom
Hocam atemfrei verdim biraz hafifledi ama sesi tam kendine gelmedi düzelirmi acaba kardeşime vitamin degerleri yüksek demiş doktor Önermedi diyet hocam şırıngayla bi ilac yazdı iki kusada ver dedi ilginç olan o
Onu sormadım Hocam düşünemedim vitamin de olabilir galiba ama ishalide vardı onun için ilaç olabilir yada vitamin kusun karnı şiş diye götürdü onu vermişti kekik çayı sulukta 2 saatmi durmalı sogudundami koyayim peki tam anlamadım onuNe ilacı verdiğini sorsaydınız keşke çünkü bilmeden bir yorum yapamam. Bu arada kekik çayı da deneyebilirsiniz
Soğuduğunda koyun dört saate kadar kalabilir içine de iki damla limon sıkınOnu sormadım Hocam düşünemedim vitamin de olabilir galiba ama ishalide vardı onun için ilaç olabilir yada vitamin kusun karnı şiş diye götürdü onu vermişti kekik çayı sulukta 2 saatmi durmalı sogudundami koyayim peki tam anlamadım onu
Kekigin içinemi sıkımSoğuduğunda koyun dört saate kadar kalabilir içine de iki damla limon sıkın
Yarım çay kaşığı kekikin üzerine bir tam suluk dolusu sıcak suyu koyun. Sonra ılımaya bırakın. Soğuğa yakın ılık olunca içine iki damla limon damlatın ve süzerek suluğa koyunKekigin içinemi sıkım
Çok tşkr ederim sagolun hocam birde sulu dışkı yapmaya başladı bunun için ne yapabilirim acaba dışkıyı çok az yapıyor mesala büyük yapıyordu şimdi küçük küçük neden acabaYarım çay kaşığı kekikin üzerine bir tam suluk dolusu sıcak suyu koyun. Sonra ılımaya bırakın. Soğuğa yakın ılık olunca içine iki damla limon damlatın ve süzerek suluğa koyun
Beyaz peçete üzerine yaptığı dışkıları atabilir misinizÇok tşkr ederim sagolun hocam birde sulu dışkı yapmaya başladı bunun için ne yapabilirim acaba dışkıyı çok az yapıyor mesala büyük yapıyordu şimdi küçük küçük neden acaba