Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı dışkı resimlerini atabilir misinizMerhaba kuşumun sesi kısıldı yutkunma da var ara sıra elime gelince uyuyor ağız acıp kapatıyor kafes tünekde durmak istemiyor yemliğin üstünde duruyor yardımcı olursanız sevinirim
Olur atarım hocamKuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı dışkı resimlerini atabilir misiniz
Birde hocam atemfrei ilaç veriyordum solunum yolu için hangi gün hatırlamıyorum vitamin vermiştim cumartesi ya pazar günü sanki onu verince iyi geliyordu sesde kısılma yoktu bu ilacı kullanmadan önce vik vik diye ses çıkarıyordu gününden gününe veriyorum ilacı bugun versem sıkıntı olurmuki cumartesi ya pazartesi vermiştimKuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı dışkı resimlerini atabilir misiniz
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı dışkı resimlerini atabilir misiniz
Verebilirsiniz, beyaz peçete üzerinde atarsanız lekelenmeye de bakacağım. Ayrıca kuşunuzun ağzında beyaz veya sarı bir plak böyle pamukçuk gibi bir şey var mıBirde hocam atemfrei ilaç veriyordum solunum yolu için hangi gün hatırlamıyorum vitamin vermiştim cumartesi ya pazar günü sanki onu verince iyi geliyordu sesde kısılma yoktu bu ilacı kullanmadan önce vik vik diye ses çıkarıyordu gününden gününe veriyorum ilacı bugun versem sıkıntı olurmuki cumartesi ya pazartesi vermiştim
Tam hangi bölge oluyodu hocam tabi atayım hocamVerebilirsiniz, beyaz peçete üzerinde atarsanız lekelenmeye de bakacağım. Ayrıca kuşunuzun ağzında beyaz veya sarı bir plak böyle pamukçuk gibi bir şey var mı
Hocam agızın ustunde sanki bişey var gibi oda agzımı bilemiyorumGagasını aralayıp bakın ağız icerisinde veya boğazında
Yutkunuyo hocamGagasını aralayıp bakın ağız icerisinde veya boğazında
Resmini atabilir misinizHocam agızın ustunde sanki bişey var gibi oda agzımı bilemiyorum
Tabi olur hocamResmini atabilir misiniz![]()
Resmini atabilir misiniz![]()
Gagasının ucu uzamış sivri hocam ondan mı dicem ama hırıltılı agız açıp kapıyoResmini atabilir misiniz![]()
Hocam aksam cam acık uyuya kaldım kapı kapalıydı ondan olurmuki hocam yani çok cam acık kalıyor oda sıcak dıyeYok hırıltı ve ağız açıp kapama solunum sıkıntısı yüzünden. Cereyanda kalmadı değil mi?
Hava akımı direkt geldi mi üzerine kuşun yani camın neresinde kafesiHocam aksam cam acık uyuya kaldım kapı kapalıydı ondan olurmuki hocam yani çok cam acık kalıyor oda sıcak dıye
Hava akımı direkt geldi mi üzerine kuşun yani camın neresinde kafesi
Tam gaganın arkası
YaKuşunuzun alt kısmı çıkıntılı görüyor musunuz?
+Bahsettiğiniz bazı belirtiler de normal değil. Ses kısılması mesela.
Veterinerden destek almalısınız.
Kuşunuzun durumu iyi değil. Yoksa kaybedebilirsiniz.
Vitaminle,solunum yolu açıcı takviyelerle düzeltemezsiniz bazı şeyleri.
Röntgen çektirin![]()