Cok sevindim erkek olmasina, yumurta sıkişmasindan korkiyordum, cok sagolun.tek dunyasi benim aslinda o yuzden beni eşi gordu demek ki ona bir eş alsam iyi olur daha mutlu olur de mi, ama bu sevdalarErkek erkek korkmayın
Cok sevindim erkek olmasina, yumurta sıkişmasindan korkiyordum, cok sagolun.tek dunyasi benim aslinda o yuzden beni eşi gordu demek ki ona bir eş alsam iyi olur daha mutlu olur de mi, ama bu sevdalarErkek erkek korkmayın
Erkek olmasına çok sevindim, dişi kuşlar nedense hep daha cadaloz oluyorlar : ) Tek dünyası benim o yüzden beni eş benimsedi demek ki.Aslında bu bana olan düşkünlüğünden dolayı ona üzülüyorum, evdeyken ilgileniyorum da işteyim akşama kadar eve gidince 2 saat falan onla vakit geçirebiliyorum, ve çok meraklı bir kuş oldukları için bu sevdalar bir dk asla rahat vermiyor, tlfla bile iki dk uğraşmama müsade etmiyor. Eş alsam daha mutlu olur de mi, gerçi bu sevdalar eş alınınca yüzünü bi daha zor gördüğün türlermiş biri öyle demişti.Eş alırsam da çoğalcaklar bunla da uğraşmam zor gibi ne yapmalıyım bilemedim.Yalnız bırakmak doğru olmaz de miErkek erkek korkmayın
Sadece kuşlar mıdişi kuşlar nedense hep daha cadaloz oluyorlar : )
Kuş için doğru olan yalnız kalmaması. Ama sizin için doğru olan yalnız kaşması. Çünkü sizden bir miktar uzaklaşacağı kesinYalnız bırakmak doğru olmaz de mi
çok teşekkür ederim cevaplarınız için..İyot %5 lik olarak kaç eczane gezdiysem bulamadım daha doğrusu üstünde böyle bişi yazmıyor elimizdekilerin diyorlar.bir marka var mı öneriniz %5 lik olan..depovit aminovit takviyesi demiştiniz, bt amin forte var elimde bu da o işe yarar mı..S
Sadece kuşlar mı
Kuş için doğru olan yalnız kalmaması. Ama sizin için doğru olan yalnız kaşması. Çünkü sizden bir miktar uzaklaşacağı kesin
Bt amin varsa depovite gerek yok. %5 lik şart değil %2 lik alın 1 yerine 2 damla damlatırsınız.çok teşekkür ederim cevaplarınız için..İyot %5 lik olarak kaç eczane gezdiysem bulamadım daha doğrusu üstünde böyle bişi yazmıyor elimizdekilerin diyorlar.bir marka var mı öneriniz %5 lik olan..depovit aminovit takviyesi demiştiniz, bt amin forte var elimde bu da o işe yarar mı..
Bu arada ek olarak şunu demek istiyorum, yanlış anlaşılmak istemem..Alaninda iyi bilgili veterinerlere elbette saygi duyuyorum.Cok teşekkurler cevaplarınız için bende soru bitmiyor ama : ) Aklima takilan bir şey var.Bahsetmistim kanatli veterinerine goturmustum kuşu, bana tavsiyesi 2 haftada 2 gun probiyotik diger 2 haftada 2 gün multivitamin.Bunlar dışında bisi verme sebze meyve yesin almasi gerekeni onlardan alsin dedi.Yumurta verme yumurta doğada yok ki dedi, doğada kuşlar veterinere de gitmiyo o zaman mesela, bu mantik bana cok akıllıca gelmiyor.Ben kuşlar konusunda onlara gercekten gönül veren zaman ayiran insanlarin dusuncelerine daha cok onem veriyorum.Bu konuda ne düsünüyorsunuz.
Benim bakış açıma zıt konuşmuş. Kuşun doğal ortamında vitamin takviyeleri antibiyotik ve probiyotik takviyeleri de yok. O zaman vermeyelim hiç birini. Yada doğal ortamında keten tohumu olmayan kuşa o tohumu da vermeyelim. Böyle mantık mı olur.Cok teşekkurler cevaplarınız için bende soru bitmiyor ama : ) Aklima takilan bir şey var.Bahsetmistim kanatli veterinerine goturmustum kuşu, bana tavsiyesi 2 haftada 2 gun probiyotik diger 2 haftada 2 gün multivitamin.Bunlar dışında bisi verme sebze meyve yesin almasi gerekeni onlardan alsin dedi.Yumurta verme yumurta doğada yok ki dedi, doğada kuşlar veterinere de gitmiyo o zaman mesela, bu mantik bana cok akıllıca gelmiyor.Ben kuşlar konusunda onlara gercekten gönül veren zaman ayiran insanlarin dusuncelerine daha cok onem veriyorum.Bu konuda ne düsünüyorsunuz.
Hemen ondan da alirim, bosuna demiyorum ben bu bıcırığa aşıgımHer zaman Sorabilirsiniz sorun yok. Almışken oilmix-s de alsaydınız. Çok faydalı bir ürün oda. Bir kere kargo ödeyeceksiniz 30 ml ondan ekletin derim
Allah tamamına erdirsinHemen ondan da alirim, bosuna demiyorum ben bu bıcırığa aşıgım
Amin aminAllah tamamına erdirsin