Bence solunum sıkıntısı var.Linkte sıkıntı olmuş tekrar paylaşıyorum.
https://streamable.com/fvxcw
Şimdi kusmaya başladı sürekli ama kuru kuru kusuyorgaliba dediğiniz gibi öksürüp öksürüp kusuyor.çok endişelendimBence solunum sıkıntısı var.
Veterinere gidecektiniz noldu?Şimdi kusmaya başladı sürekli ama kuru kuru kusuyorgaliba dediğiniz gibi öksürüp öksürüp kusuyor.çok endişelendim
Gittim antibakteriyel bir ilaç verdi.4 gün kullandım iyi gözüküyordu ama dünden beri kötüleşti şimdi kusmaya başladı.ama salya falan yok sürekli videodaki hareketi yapıp kusuyor.Veterinere gidecektiniz noldu?
Sanırım tedavi süresi yetersiz gelmiş. Öksürme benzeri hareketi geçmemiş.Gittim antibakteriyel bir ilaç verdi.4 gün kullandım iyi gözüküyordu ama dünden beri kötüleşti şimdi kusmaya başladı.ama salya falan yok sürekli videodaki hareketi yapıp kusuyor.
bugün bir kuşcuya gösterdim kuruma olduğunu mikostatin kullanmamı söylediSanırım tedavi süresi yetersiz gelmiş. Öksürme benzeri hareketi geçmemiş.
Kuşta kurumanın hangi belirtileri var?bugün bir kuşcuya gösterdim kuruma olduğunu mikostatin kullanmamı söyledi
kuruma var demedi aslında kursakda mantar yada bakteri enfeksiyonu olmuş dedi.kuşum yemek yedikten sonra kusuyordu sürekli 2 gündür.dışkısıda kuru ve siyahtı şimdi ishal olmuş.bugünde sürekli videodaki gibi oldu sonra kusmaya başladı.kuşun soğuk aldığını sanmıyorum çünkü kuyruk sallama hırıltı falan yok sadece yemek yedikten sonra genelde bu hareketi vardı sonra daha sık olmaya başladı.soğuk alsa burnu falan akmaz mı?sanki yemekle ilgili bir problemi var.Kuşta kurumanın hangi belirtileri var?
veteriner birşeyi yok dedi ama bana öyle gelmiyor.O hareketler bende ciğerlerinde sorun olabileceği izlenimini uyandırdı tabii internet üzerinden yorumlama yapıyoruz yüzde yüz olmaz, veterinerin teşhisi önemli.
Yani o hareketi düşündürücü.veteriner birşeyi yok dedi ama bana öyle gelmiyor.
ben kustuğunu görene kadar ciddi bir sorun yok diye düşünüyordum ama kusmaya başlayınca korktum.şimdi ilacı verdim bakalım izliyorum.öteki kuşumdada iştahsızlık var gibi ama yalnız kaldığı için olabilir.can sıkıcı bir durum olursa ona da ilaç vermeyi düşünüyorum.sanırım canı sıkılıyor tek bizle oynasa da arkadaşıyla bizim işimiz varken daha çok oyalanıyorlardı.şimdi görünce bana yapışıyor üstümden inmiyor.Yani o hareketi düşündürücü.
Ortak ilaçlı suluk kullanmasınlar, kuşları ayırın tedavi sürecinde derim.ben kustuğunu görene kadar ciddi bir sorun yok diye düşünüyordum ama kusmaya başlayınca korktum.şimdi ilacı verdim bakalım izliyorum.öteki kuşumdada iştahsızlık var gibi ama yalnız kaldığı için olabilir.can sıkıcı bir durum olursa ona da ilaç vermeyi düşünüyorum.sanırım canı sıkılıyor tek bizle oynasa da arkadaşıyla bizim işimiz varken daha çok oyalanıyorlardı.şimdi görünce bana yapışıyor üstümden inmiyor.
ayırdım zaten sorun yok şimdilik ama daldarı yedikten sonra ikiside hapşuruyor sanırım bu daldarılarda baya tozlu.Ortak ilaçlı suluk kullanmasınlar, kuşları ayırın tedavi sürecinde derim.
Daldarıları kaldırın o zaman.ayırdım zaten sorun yok şimdilik ama daldarı yedikten sonra ikiside hapşuruyor sanırım bu daldarılarda baya tozlu.
kaldırdım şuan aslında kapalı paket almıştım sanırım onlarda tozlu.Daldarıları kaldırın o zaman.
Benim kuşta bu şekilde öksürür gibi hızlıca hareket ediyordu. Hipradoxi verdim düzeldi gibiarkadaşlar dün akşam 3 gibi kuşum deli gibi yem yiyip su içti sonra birden bu şekilde sesler çıkararak kusmaya başladı.yemlere baktım hepsi kabuksuz kuru yem.sıvı veya kötü bir koku yoktu.birden 4-5 tane de kuru dışkı birbirine yapışmış halde dökülmeye başladı aşırı korktum.sabah kalktım şuan iyi her zamanki gibi neşeli oyuncu fakat ara ara bu videodaki hareketi yapıyor.sürekli kur yapıyor sonra bu hareketi yapıyor bazende kendi halindeyken birden oluyorbir daha petshopdan kuş almam kesinlikle psikolojim bozuldu.gri kuşta hiçbir sorun yok.mikrobik birşey olsa şimdiye onada bulaşırdı sanırım.ayırma yapmam gerekir mi?kaliteli bir elma sirkesi koydum suluklarına 3 gün kullanmayı düşünüyorum.sabah kuşu inceledim zayıflamış mı falan diye ama öyle bir durum yok.arkasıda temiz dışkı yapışması tıkanması da yoktu.derisi koyu renk fakat o aldığımdan beri öyle gaga ve ayaklarının rengide öteki kuşuma göre koyu.sürekli kur yapması beni düşündürüyor.
https://streamable.com/fvxcw
bende aviast verdim düzeliyor gibi bakalımBenim kuşta bu şekilde öksürür gibi hızlıca hareket ediyordu. Hipradoxi verdim düzeldi gibi