Taylan Yeni Üye Katılım 24 Ara 2013 Mesajlar 97 Tepkime puanı 7 23 Ocak 2014 #1 Samsun'dan üretici arkadaşlar arıyoruz, tanıyan , bilen veya forumda görmüş olan varsa , yönlendirirse sevinirim...
Samsun'dan üretici arkadaşlar arıyoruz, tanıyan , bilen veya forumda görmüş olan varsa , yönlendirirse sevinirim...
H Hakan KARABULUT Guest 23 Ocak 2014 #2 Bende karabükte ikamet ediyorum ama yakın zamanda samsuna gelicem bende almak istiyorum tanıdığınız varsa bilgilendirmeniz gerçekten iyi olur
Bende karabükte ikamet ediyorum ama yakın zamanda samsuna gelicem bende almak istiyorum tanıdığınız varsa bilgilendirmeniz gerçekten iyi olur
Taylan Yeni Üye Katılım 24 Ara 2013 Mesajlar 97 Tepkime puanı 7 23 Ocak 2014 #3 beraber burdan arayalım Hakan Bey, ben de şu an okul dolayısıyla antalya'dayım ama aslen samsunluyum. eşe dosta tanıdığa da sorucam yarın samsundan kuş besleyen ve ilgilenen, eğer bulursam sizi burdan bilgilendiricem
beraber burdan arayalım Hakan Bey, ben de şu an okul dolayısıyla antalya'dayım ama aslen samsunluyum. eşe dosta tanıdığa da sorucam yarın samsundan kuş besleyen ve ilgilenen, eğer bulursam sizi burdan bilgilendiricem
H Hakan KARABULUT Guest 24 Ocak 2014 #4 Pazartesi Samsun'dayım bende 1-2 günlük araştırma sonucu bişeler öğrenirim sizide bilgilendiririm. Yolcu otobüsleri taşıma konusunda sıkıntı çıkarıyor mu bilgin var mı ?
Pazartesi Samsun'dayım bende 1-2 günlük araştırma sonucu bişeler öğrenirim sizide bilgilendiririm. Yolcu otobüsleri taşıma konusunda sıkıntı çıkarıyor mu bilgin var mı ?
Sertaç Arslan Meraklı Üye Katılım 10 Kas 2013 Mesajlar 279 Tepkime puanı 11 24 Ocak 2014 #5 Özelden bazı arkadaşlara belirtmiştim. Samsunda bir kaç üretici var benim tanıdığım bunlardan birisi İsmail Demirbas İsteyene telefon numarasını özelden atarım.
Özelden bazı arkadaşlara belirtmiştim. Samsunda bir kaç üretici var benim tanıdığım bunlardan birisi İsmail Demirbas İsteyene telefon numarasını özelden atarım.
H Hakan KARABULUT Guest 24 Ocak 2014 #6 Zahmet olmazsa numarayı mesaj atabilir misiniz ? Bir de Sultan Papağan üretimi yapıyor mu ?
Sertaç Arslan Meraklı Üye Katılım 10 Kas 2013 Mesajlar 279 Tepkime puanı 11 24 Ocak 2014 #7 Sultan var mı bilmiyorum ancak size yardımcı olacaktır. Özel mesaj gönderdim size.