Yusuf Kürşat AKKUŞ Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 27 May 2013 Mesajlar 11,638 Tepkime puanı 1,112 13 Ocak 2015 #21 Asla öyle bir şey yapma sakin haaa. Yatma disiler kalkar yumurtalardan çok yazık olur sakin
Ü Üye silindi 6768 Guest 13 Ocak 2015 #22 Berkay ERDİNC' Alıntı: bence kuluckadakılerı elleme yavruları buyutsnler sonra al salmaya yer degısıklıgınden yatmaya bilirler kulckaya Genişletmek için tıkla ... Ne çok sorunu var bu salmanın ya . ben uğraşamam şuan salma ile keşke yaomasaydım kafes kafes üretime devam edicem ya. Ustaların isi salmada üretim Moderatör tarafında düzenlendi: 13 Ocak 2015
Berkay ERDİNC' Alıntı: bence kuluckadakılerı elleme yavruları buyutsnler sonra al salmaya yer degısıklıgınden yatmaya bilirler kulckaya Genişletmek için tıkla ... Ne çok sorunu var bu salmanın ya . ben uğraşamam şuan salma ile keşke yaomasaydım kafes kafes üretime devam edicem ya. Ustaların isi salmada üretim
Mert ÇAPACI Paylaşımcı Üye Katılım 14 Ağu 2013 Mesajlar 514 Tepkime puanı 0 13 Ocak 2015 #23 Bence üretim için pvc tipi ideal , 2 kat 4 göz