Merhaba arkadaşlar bu kuşu nasıl iyileştirebiliriz? Veterinere gitme imkanım yok.
Kuş hasta hocam yem yiyemiyor elle besliyoruz.Bu arada bu sallama gibi durmuyor, güvercinler çiftleşme döneminde de kendi etraflarında dönerler ☺
O zaman güvercinler için ronidazole satılıyor internette onu alabilirsinizKuş hasta hocam yem yiyemiyor elle besliyoruz.
Ronidazol bu hastalıkta kullanılmaz hocamO zaman güvercinler için ronidazole satılıyor internette onu alabilirsiniz
Hocam bu güvercinler için, sallabaşa sebep olan virüse iyi geliyor hexamitiese.Ronidazol bu hastalıkta kullanılmaz hocam
Hocam sallabaş hexamtiasis denen bir protozoaların sebep olduğu bir rahatsızlık aslında. İçeriğine bakarsanız iyi geliyor. Sadece salmonellada olmuyor yani.Üzerinde yazıyor zaten salmonella tarzı hastalık belirtilmemiş. Ronidazol metronidazol etken maddelidir. Yani flagyl ile aynı etken maddeye sahiptir. Salmonellada flagyl kullanılır mı ?
Böyle kur yapan kuşum olsa keşke.. Yemindeki perilla miktarını iki katına çıkarırım vallaBu bir kur hareketi mi bilmiyorum güvercinler de durum nedir bilmiyorum. Dışkılarına bakın fosforlu yeşil renk mevcutsa ve uçuş problemleri de yaşıyor ise o zaman salmonella ihtimali yüksek diyebiliriz.
Salmonella dışkısı görselde var bakabilirsiniz. Tedavi olarak da Care4birds salmo stop ürününü alabilirsiniz
KANATLI HAYVANLARDA DIŞKI ANALİZİ
Sağlıklı Kuşun Dışkısının Görünümü
Koyu yeşil tonlarında
Kıvamlı ve pürüzsüz
Berrak idrar
Beyazımsı ürat
Kokusuz
- 💙BirdLover💙
- dışkıdan hastalık tespiti güvercin dışkı analizi hasta kuş dışkıları kanatlı hayvanlarda dışkı bozukluğu kanatlılarda dışkı anormallikleri kuşlarda anormal dışkı kuşlarda dışkı analizi kuşlarda dışkı ve hastalıklar kuşlarda dışkıdan hastalık tespiti muhabbet kuşu dışkı analizi
- Cevaplar: 32
- Forum: Muhabbet Kuşu Sağlığı,Hastalıkları ve Tedavi
Hocam o zaman daPeki ya salmonellaysa ? Oksitetraksilin 2 hastalıkta da işe yarıyor.
Küçükken çok güvercin besleyen abilerim oldu böyle kur yapıyorlar ☺Böyle kur yapan kuşum olsa keşke.. Yemindeki perilla miktarını iki katına çıkarırım valla
Hayır hocam böyle kur mu olur. evet kendi etraflarında dönüyorlar ama bu hızda değil. Ve boyun tüylerini kabartarak yaparlar kur hareketini.Hocam o zaman da
https://www.guvercineczanesi.com/urun/salmonella-respiratory-100-gram bunu kullanabilir.
Küçükken çok güvercin besleyen abilerim oldu böyle kur yapıyorlar ☺
Hocam vardıııı her kuş farklı hatta ilk başta herkes sallabaş zannetmişti hayvanıHayır hocam böyle kur mu olur. evet kendi etraflarında dönüyorlar ama bu hızda değil. Ve boyun tüylerini kabartarak yaparlar kur hareketini.
Hocam merak etmeyin yeterince kuş üreticisi tanıdım, her kümeste çok değişik hayvanlar var ☺Valla ne gördüm ne duydum konu sahibi daha iyi bilir açıklık getirir konuya. Adam bize soru sormaya geldi biz ondan bilgi kapalım fırsat bu fırsat