AsiBulut
Meraklı Üye
Balkonuma gelen kuş ben evde yokken sıkılmasın diye salıncak taktım. Tahta aynasız bir salıncak. Her ne kadar insana gelsede elime gelince ısırıyor bu yüzden başta koymak istememiştim ama kafesinde hemen sıkılıp çıkmak istiyordu bende ben evde yokken sıkılmasın diye taktım salıncağı. Şimdi oyuncak topundan bile koruyor onu. Tüylerini kabartıyor konuşmaya çalışıyor. Kapağı açık bırakıyorum çok nadiren çıkıyor dışarı. Bende artık biraz uçsun diye çıkmasını istediğim zaman söküyorum salıncağı, sanki umrunda değil gibi çıkıyor kafesinden bir başıma konuyor bir televizyona ordan uçuyor halıya. Kafese girme gibi bir isteği olmuyor. Bu seferde kafese sokamıyorum. Kafese girsin diye salıncağı taksamda etkili otmuyor darıyla kandırıp sokuyorum kafese. Bu sefer sanki zorla sokmamışım gibi tüylerini kabartıp salıncağa fırlıyor. Anlamadım ben bu kuşu 
Böyle kafese girmeye ve çıkmaya zorladığımda bana olan güveni azalırmı?
Birçok yerde bunun yanlış olduğu gibi şeyler okudum izledim ama bunu yapmak zorunda kalıyorum. Ya tüm gün hiç uçmuyor yada tüm gün hiç kafese girmiyor.
Yoksa salıncağı tamamen mi çıkarmalıyım, sıkılsın ama beni görünce çıldırsın falanmı?
Salıncak olmayınca öyle oluyor çünkü ama ben evde değilken kıyamıyorum sıkılmasına. Evdeykende salıncağı kıskanıyorum resmen.
Isırsada üstümde uyuyacak güveni var en azından salıncağıyla oynamaktan yorulunca geliyor. :')

Böyle kafese girmeye ve çıkmaya zorladığımda bana olan güveni azalırmı?
Birçok yerde bunun yanlış olduğu gibi şeyler okudum izledim ama bunu yapmak zorunda kalıyorum. Ya tüm gün hiç uçmuyor yada tüm gün hiç kafese girmiyor.
Yoksa salıncağı tamamen mi çıkarmalıyım, sıkılsın ama beni görünce çıldırsın falanmı?
Salıncak olmayınca öyle oluyor çünkü ama ben evde değilken kıyamıyorum sıkılmasına. Evdeykende salıncağı kıskanıyorum resmen.

Isırsada üstümde uyuyacak güveni var en azından salıncağıyla oynamaktan yorulunca geliyor. :')