Sadece aspur yiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GözdeGB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru bende ne zaman acıktılar galiba desem aspur koydum önlerine. Umarım başka bi problem yoktur o yüzden yemiyirlardir (

Doğru bende ne zaman acıktılar galiba desem aspur koydum önlerine. Umarım başka bi problem yoktur o yüzden yemiyirlardir (
yok zannetmıyorum problem olsa bukadar ıstahlı yıyıp kursakları sısırmezlerdı hasta olan kus bukadar hızlı ve fazla yem yemez sız dedıklerımı dıkkate alın ınsallah hersey ıstedınız gıbı olur yeme baslarlar :)

Dışkıyı biraz ezdim içindeki siyah siyah şeyler nedir? Aspurdan mi hastalık mi?

Ekli dosyalar

• 20180427_102730.jpg
    20180427_102730.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 13
Dışkıyı biraz ezdim içindeki siyah siyah şeyler nedir? Aspurdan mi hastalık mi?
yedıklerınden kaynaklı olabılır daha once dıskı ezıp bakmadım bu yuzden hıc dıkkat etmedım normal gozukuor ama :D birseyden nekadar korkarsak o sey basımıza gelır sakın olmak lazım :) kotu dusunme

yedıklerınden kaynaklı olabılır daha once dıskı ezıp bakmadım bu yuzden hıc dıkkat etmedım normal gozukuor ama :D birseyden nekadar korkarsak o sey basımıza gelır sakın olmak lazım :) kotu dusunme
Sakınan göze çöp batar derler evet :(

Dışarı çıkarınca bunlar da sakin. Kondukları yerde kalıp uyuyorlar. Klimanın üstü.. kafeste böyleler ama. 2 yavru kaybettim diye korkuyorum galiba

Dışarı çıkarınca bunlar da sakin. Kondukları yerde kalıp uyuyorlar. Klimanın üstü.. kafeste böyleler ama. 2 yavru kaybettim diye korkuyorum galiba
bende baslarda cok yavru kaybettım hemde ne hastalık ne aclık gorunurde bısı yokken yumurtada ve yenı cıkan bebelerden ama zamanla ölüm oranı dusdu tecrube kazandıkca sunu ogrendım gercekden skaınılan goze cop batar endıse etmıceksın cok fazla yavru kuslar oyle oluyor sakın uyku halınde zaman ılerledıkce durmazlar yerınde suan bıle cok ıyı yaslarına gore haraketlerı :D Maşallah

Benim kendi beslediğim erkek kuşumu bu yaşlarda almıştım. Hiç hastalık faln bilmiyordum. Belki dr hastalandı farkında değildim:( şimdi bilince korkar oldum.
O zaman çok sakınmayın. Gözüm üzerlerinde ama :)

Benim kendi beslediğim erkek kuşumu bu yaşlarda almıştım. Hiç hastalık faln bilmiyordum. Belki dr hastalandı farkında değildim:( şimdi bilince korkar oldum.
O zaman çok sakınmayın. Gözüm üzerlerinde ama :)
aynen ole bende baslarda oleydım 9 10 ay oluyor bu ıse baslayalım tek cıftle basladım ılk 2 ay cok ustlerıne dusuordum korkuordum sonra 1 2 cıft daha aldım hala ıcımde endıse vardı ama zaman gectıkce alısdım korkmamaya sende alısırsın :)

Ise yarıyor galibaa

Ekli dosyalar

• 20180427_191833.jpg
    20180427_191833.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 9
Ise yarıyor galibaa
Elbette yarar yavrular aspur kırıyor bu yemi de kıracaklar maşaallah kuşlar gayet hareketli dışkı da normal korkulacak birşey yok şimdilik sağlıkla büyüsünler [emoji4]

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En buyuk kuş tamam. Hazır çok guzel yıyor. Dıgerı hala aspur arıyor ama oda yer ıns.

Geri