GözdeGB
Paylaşımcı Üye
Uygundur verebilirsiniz ve aspuru şimdilik yemelerinde problem yok yesinler ama artık aspuru azaltıp yemi çoğaltın sizin elinizde olsun yiyecekleriMerhaba yaklaşık 45 günlük ve 40 günlük yavru kuşlarım sadece aspur yiyor. Bunun zararı olur dimi? Yem koyuyorum ama yemiyorlar. Yulafi da parçalıyorlar.
Bu resmini ekledigim yem yavrular için uygun mudur?
İnşaallah olmaz hastalık neydi? önlem aldınız mı? Muhabbet kuşu yavrularında her hastalık rahatlıkla bulaşabilir ağız alışverişi yaptıkları ve ortak alan kullandıkları içinArtık çok korkuyorum bunlara da birşey olacak diye.
Bu yavruların dışkısı normale benziyor fotoğrafta ama elbette tetra uygulayın inşaallah bir sorun olmazTetramezatin uyguluyoruz. Selçuk hocam riskli olduklarını söyledi. Dün dışkıları da biraz siyahtı vs. Ölen yavru olurken sadece kemikti. Iç parazit ten bi süre sonra güçsüz kalmış yemek yiyememis kursak kapanmış vs. Şimdi bunları gözetim altında tutmaya calisiyorum
Inşallah. Bunlar da zayıf ama en azından yiyorlar. Işte şüphelendiğim konu şu acaba güçsüz kalıpta normal yem yemiyorlar mi yoksa zevkine mi aspur seciyorlarBu yavruların dışkısı normale benziyor fotoğrafta ama elbette tetra uygulayın inşaallah bir sorun olmaz
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu deneyin aspur olmadan sade yem verin ayrı bir kapta içinde tane usulü aspur olsun mesela 4 tane gerisi normal yem olsun vitakraft yemle bunu deneyebilirsinizInşallah. Bunlar da zayıf ama en azından yiyorlar. Işte şüphelendiğim konu şu acaba güçsüz kalıpta normal yem yemiyorlar mi yoksa zevkine mi aspur seciyorlar
Kuksaakları dolu şuan. Yemliği komple boşaltıp aspur yediler. Akşam öyle deneyim birBunu deneyin aspur olmadan sade yem verin ayrı bir kapta içinde tane usulü aspur olsun mesela 4 tane gerisi normal yem olsun vitakraft yemle bunu deneyebilirsiniz
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşaallah yavrulara bi deneyin bakalımKuksaakları dolu şuan. Yemliği komple boşaltıp aspur yediler. Akşam öyle deneyim bir
Deneyin bir kere yemeleri lazimMerhaba. Normal yem yemiyorlar.
Kafese aspur hiç koymasam normal yem olsa ve yumurta maması olsa.1 gün boyunca. Aç kalırlar mi ? Gucsuzlesirler mi?
Çünkü yavrulari sahiplerine verceğim ama normal yem yemiyorlar alışmaları gerekiyor.
Sonra acliktan gücsuz kalıp aspur bile yiyemeyecek duruma gelirler mi?
Yardımcı olur musunuz?
@MeHeDe @Omer3461 @Mustafacakmak @Levent ACAR @Selçuk YÜKSEL
Oncelıkle yavrunuzun olmesıne cok uzuldum basınız sag olsunMerhaba. Normal yem yemiyorlar.
Kafese aspur hiç koymasam normal yem olsa ve yumurta maması olsa.1 gün boyunca. Aç kalırlar mi ? Gucsuzlesirler mi?
Çünkü yavrulari sahiplerine verceğim ama normal yem yemiyorlar alışmaları gerekiyor.
Sonra acliktan gücsuz kalıp aspur bile yiyemeyecek duruma gelirler mi?
Yardımcı olur musunuz?
@MeHeDe @Omer3461 @Mustafacakmak @Levent ACAR @Selçuk YÜKSEL