selen canaydın bedel
Onursal Üye
Gözüne girsin o holding senin.Dünya pazarına açılınca küçük dilini yutma.
![]()
![]()
kdnnnlkdlkngnkdfg sevtap ben kendimden korkmaya başladım valla

Gözüne girsin o holding senin.Dünya pazarına açılınca küçük dilini yutma.
![]()
![]()
İkinizide üfürükçü diye polise şikayet ederim![]()
İlker ben yapmıyorum ama Selen o konuda oldukça profesyonel yakında sertifikasını da alacak. Dünyaya açılacağız sen hala uyu![]()
İkinizide üfürükçü diye polise şikayet ederim![]()
ahahaha nevar açılırız tabi dünyaya tüpler kıymetlidirerkek kuşlar dha da kıymetlidir
verin bize 2 yken çoğaltıp verelim
![]()
kdnnnlkdlkngnkdfg sevtap ben kendimden korkmaya başladım vallabu kuşlar bi halt yapamazlarsa var ya dünya münya bizi parçalar hayır yani forumdakilere rezil olcaz hadi onu geçtim hello tikky açılmadan maziye gömülecek
![]()
iyi hoşsun teyzemde hadi kıskanıyoz kin min vs ms onlarada eyvalahta
erkeği napcan be erkekten aldığını erkeğemi üflücen
bide senmi kuşların dna ları ile oynucan
ilker hacı bu selen hanım aşmış![]()
Kız sus çaktırma biz profesyoneliz.Öhöm evet nerede kalmıştık, İlker Bey kuşlarınızın yumurtlamasını istiyorsanız bize teslim edebilirsiniz. Merak etmeyin fiyat konusunda anlaşacağımızı düşünüyorum.
![]()
dişiler daha da önemlidir gülmekten yazamadım şimdi 150 tl nverin bana dişiniz hamile kalsın yok ermem iyorsanız hadi başka kapıya
dişiler daha da önemlidir gülmekten yazamadım şimdi 150 tl nverin bana dişiniz hamile kalsın yok ermem iyorsanız hadi başka kapıya
Kız sus çaktırma biz profesyoneliz.Öhöm evet nerede kalmıştık, İlker Bey kuşlarınızın yumurtlamasını istiyorsanız bize teslim edebilirsiniz. Merak etmeyin fiyat konusunda anlaşacağımızı düşünüyorum.
![]()
iyi hoşsun teyzemde hadi kıskanıyoz kin min vs ms onlarada eyvalahta
erkeği napcan be erkekten aldığını erkeğemi üflücen
bide senmi kuşların dna ları ile oynucan
ilker hacı bu selen hanım aşmış![]()
[YOUTUBE]oun1Pfr5_bE[/YOUTUBE]
anlatım ve yapış şeklin bu şekilde değilse sana hadi başka kapiya
Bide 150 TL birşey derdimde150 TL alkol içsem zaten başımda 7 8 tane kuş döner hemde ürkmeyenlerden
Pazarlamaya bak heyttt girişimci yürekler desteklenmeli bencede siz üfleyin bir dişilerinizi yavru alında benim dişi üfleme döneme gelmedi daha![]()
Ama o arka plan Hello Kitty'li olmalıydı.![]()