Rocky niyeti bozdu 🙃

Bunlar normal durumlar.Oyuncağa kur yapmak,tünekle çiftleşmeye çalışmak.Büyük ihtimale dişi kendini hazır his etmiyordur yada bulunduğu ortama tam alışamamıştır.Aynı sorun Lütfü ve Luna da var.Birlikte oynuyorlar,birbirlerini kaşıyorlar.Lütfü sürekli kur yapıyor.Fakat büyük ihtimalle Luna da bulunduğu ortama tam olarak alışamadı ve 150 gün kısa bir süre. Biraz ürkek bir kuş.Lütfü çiftleşmek için elime geliyor yada kafesin üstü ile çiftleşmeye çalışıyor.Ayırma yöntemini deneyeceğim fakat ikisi de bir birlerinden 1 dakika ayrılsalar kıyamet kopuyor.O sese kulak dayanmaz.
Hocam bu durumları biliyorum da Rocky de dün başladı ve 14-15 defa yapınca şaşırdım. Suni dölleme yapanlar var hayvanların organları zarar görüyormuş . Tünek de tırtıklı durmadan yapınca zarar gelir mi merak ettim.

Hocam bu durumları biliyorum da Rocky de dün başladı ve 14-15 defa yapınca şaşırdım. Suni dölleme yapanlar var hayvanların organları zarar görüyormuş . Tünek de tırtıklı durmadan yapınca zarar gelir mi merak ettim.
Tırtıklı tünekleri çıkartın. Kuşların ayaklarında aşınmaya sebep oluyor. Suni dölleme kuşların kızgınlığını almaz, kuşların yavruları olduğunda kızgınlıkları azalıyor diye biliyorum. Bir oyuncak ile günde 14-15 defa ilişkiye girmeye çalışması biyolojik olarak da, psikolojik olarak da sağlıklı değil.

Çok farklı yerlere koymanız lazım seslerini duymamaları lazım özlem oluşması için mümkünse bir tanesini ev dışında başka birine verin bir kaç günlük ben 1 hafta ayırdım birleştirdikten 20 gün sonra yumurta almaya başladm
Evet ayırma yöntemi işe yarayabilir fakat bir birlerine çok alıştılar.Ayırdığım zaman strese gireceklerine eminim.Şimdilerde yuvalığa ikisi de girmeye başladı.Bakalım bekleyip göreceğiz.

Günde 14-15 bu şekilde davranması @thewildpanthalp dediği gibi psikolojik olarak kuşu yıprata bilir.
Tam anlamı ile Kuşlar,sürüngenler ve balıkların bir cinsel organı yoktur.Bu organlar hem dişi hemde erkeklerde körelmiştir.Bunun neden olduğunu bilim adamları dahi çözemiyorlar.Kuşların,sürüngenlerin,balıkların dişi ve erkeklerinde popo kısmının az içinde Kloak denilen küçük bir açıklık vardır.Bu açıklıkların bir birine değmesi ile çiftleşme gerçekleşir. Bu olaya Kloak öpücüğü denir. Tırtıklı tünekler sakıncalı fakat kuşların buralara popolarını sürecek kadar aptal olduklarını düşünmemeliyiz.:) Onlarında canları var ve canları yanar.

Oyuncağı alırsam da strese girebilir. Günün büyük vaktini onla geçiriyor. Dişinin ceresi de kahverengileşmeye başladı araları düzelirse o zaman oyuncağı alıp yuvalık takarım.

Benim Haydar dağa taşa toprağa havaya herşeye yürüyor :) oyuncak tünek suluk hiç fark etmez :) bir zararını görmedim Haydarın rutini 👻

Oyuncağı alırsam da strese girebilir. Günün büyük vaktini onla geçiriyor. Dişinin ceresi de kahverengileşmeye başladı araları düzelirse o zaman oyuncağı alıp yuvalık takarım.
Bence oyuncağı strese girse de al. Bir nesneye bu kadar bağlanması çok sakıncalı.

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı 😁oyuncağı er yada geç çıkaracaksın 😁

Benim Haydar dağa taşa toprağa havaya herşeye yürüyor :) oyuncak tünek suluk hiç fark etmez :) bir zararını görmedim Haydarın rutini 👻
Üreme iç güdüsü ve cinsel dürtü sistemi.Bu sistem canlının eşi varmış yokmuş hiç düşünmez.Saat gibi tıkır tıkır çalışır.
Eşeyli üremeler de bu iç güdü ve dürtü olmasaydı.Ne erkek dişinin yüzüne ,ne de dişi erkeğin yüzüne bakardı.Bütün canlılar tek hücreliler gibi.Bölünerek çoğalırdı....İnsanların bölünerek çoğaldığını düşündüğümüzde.Her insanın yüzlerce binlerce bire bir kopyası olurdu....Bu kopyalardan birisi suç işlediğinde.Hepsi birden ,ben o değildim memur bey bu yap derler....Toplayın bunların hepsini zaten hepsi aynı. 🤣🤣

Yürüyen cinsellik :D
(plastik tünekleri değiştirin eğer yanlış görmüyorsam)
IMG_20201230_221015.jpg

Geri