I isengard Guest 21 Ağu 2013 #1 Merhaba arkadaşlar rizedeyim ismim ömer hayatımda hep bana eşlik eden bir muhabbet kuşum olmuştur herkese selamlar
Merhaba arkadaşlar rizedeyim ismim ömer hayatımda hep bana eşlik eden bir muhabbet kuşum olmuştur herkese selamlar
Murat KARAYILAN Onursal Üye Katılım 30 Mar 2013 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 9 21 Ağu 2013 #2 Mrb Aramıza hoşgediniz iyi forumlar
T Tevfik AKTUNÇ Guest 21 Ağu 2013 #4 Hoş geldin umarım güzel vakit geçirirsin Ömer, muhabbet kuşunu merak ettim paylaşsana bizimle bir görelim fotoğraflarını
Hoş geldin umarım güzel vakit geçirirsin Ömer, muhabbet kuşunu merak ettim paylaşsana bizimle bir görelim fotoğraflarını
S Sevtap DERİN Guest 21 Ağu 2013 #6 Hoşgeldiniz.... Muhabbet kuşu karşılama komitesi saygılar sunar. Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Ağu 2013
Ezel ALBAYRAK Emektar Üye Katılım 29 May 2013 Mesajlar 1,161 Tepkime puanı 4 21 Ağu 2013 #7 Sevtap DERİN' Alıntı: Hoşgeldiniz.... Muhabbet kuşu karşıma komitesi saygılar sunar. Genişletmek için tıkla ... Garip halam bide türkçe konuşabilse neler neler anlatıcak :G hoşgeldin.
Sevtap DERİN' Alıntı: Hoşgeldiniz.... Muhabbet kuşu karşıma komitesi saygılar sunar. Genişletmek için tıkla ... Garip halam bide türkçe konuşabilse neler neler anlatıcak :G hoşgeldin.
I isengard Guest 21 Ağu 2013 #9 Hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.Buda paşamızın fotoları adı paşa bu arada ;