Renk uyumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Diyap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru söylüyorsunuz ama bunun nedeni bulaşik makinesi bence. Plastiği eritiyo. Eğer bulaşık makinesine atılıyorsa folluk o zaman zararlı olabilir :)
Hayir bayim bulasik makinasi degil elle yikandiginda dahi belli bir sure sonra birlesim yerlerinde bakteriler oluyor. Ben bunu plastik bardaklar icin soyluyorum. [emoji2] kuscagiz kemirme isini yapmayip mutsuz olacagina kemirsin rahatlasin stresini atsin. Bak benim kiza yuvalik ici bitti sira kapatlara geldi
83e415a9375e502071da3f6dbcd0f217.jpg

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orjinal çam yuvalıklar vardır belçika tipi bunlar aslında kuşların kuluçka ortamı olarak en sağlıklı yuvalık tercihidir ama yedek yuva içi ahşap folluğu olmadan temizliği zordur. Zaten çarpık bacak olayı genelde düz taban yuvalıklarda olur ortası oval olarak göcük sekilde olduktan sonra ahşap veya plastik olması çarpık bacaklık oranını değiştirmez
Kahraman bey peki yuvaligin bir tarafi cam olsa ici gorunse nasil olur

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cam kapakta rahatsız olabilirler tecrübe etmedim hiç

İNternette bir video vardı bu şekilde bir problem olmamış yavrular yumurtalar çok geniş bir yuvaydı. Buldum :)

Resmen eziyet etmişler hayvanlara ,açılan kapı çok dar ayrıca girmedini kolaylaştırmak için tünek yok ,anne zorla tutunup giriyor

Bence kuşlar halinden memnun gayette uygun görünüyor. Yavrular rahat yumurtalar ayrı yerde. Doğal yaşamlarında nasıl acaba ?

Evlerinde evcil muhabbet kuşu bulunanlar bilirler. Muhabbet kuşları şeffaf özellikli nesnelerin içinden geçmeye kalkarlar. Cam olduğunu anlamazlar. Aynı şekilde bu videodaki yuvalıktaki kuşlar ufacık bir telaş anında kendilerini cama vuracak ve içinden geçmeye çalışacaktır. Bu nedenle yaralanmalar söz konusu olacaktır.
Ayrıca videodaki arkadaş giriş yerini de çok dar yapmış. Sanki kuşları denek gibi kullanmış. Buradan görüp aa ne güzel olmuş diyen arkadaşlar çıkabilir
Ben önermiyorum.

Geri