B
bernaq
Guest
kardesım aynı senın gibi benimde kuşum 5 tane yumurtası var 10 günden beri yuvada oturuyordu ama bugun saat 9 dan beri yuva girmedi sence neden olabilir ?
kardesım aynı senın gibi benimde kuşum 5 tane yumurtası var 10 günden beri yuvada oturuyordu ama bugun saat 9 dan beri yuva girmedi sence neden olabilir ?
Kelin ilacı olsa başına sürermiş malesef bende anlamadım 2 gün daha yatmazsa alacaz artık yumurtaları yeniden yapacak ve birdaha hic acıp bakmıcam yerinide deiştirmicem
Anladm peki özel yemler oluyor ya onlara falan gerek varmı ben ilk defa alıyorm yumurta hani yaparmı birdaha ?
Bakım önemli tabi özel yeme gerek yok mama verin yeter
Saol kardesım sımdı yumurtalar bitmişmidir sence Almalımıyım Yumurtaları Yuvadan ?genelde yumurtalar boş olduğunda ve birşeyden rahatsız olduğunda yumurtaların üzerinden kalktığı söyleniyor...yumurtalar ne durumda sizin boş dolu?....1-2 saatten fazla yumurtaların üzerinde yatmayı bırakırsa yumurtalar soğur ve içindeki embriyolar ölürmüş....benim başıma gelmedi şükür..geçmiş olsun diyelim bir daha yaşamazsınız inşallah...
Saol kardesım sımdı yumurtalar bitmişmidir sence Almalımıyım Yumurtaları Yuvadan ?
Ilk yavrular büyüdü yuvadan ayrılıyor yuvanını içi çok toz ve yığınla dışkı yem vs var. Kokuyoda acaba temizlemeyilmiyim yoksa oylemi kalmalı ikinci posta yavru alımı için ?