Bilal ELMAS
Yeni Üye
Teşekkür ederim hocam. Gelince resimleri paylaşırım.[emoji16][emoji16]Bereketli üretimler olur inşallah.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam. Gelince resimleri paylaşırım.[emoji16][emoji16]Bereketli üretimler olur inşallah.
Ellerinde olmadığı için tabiki Hayırlı olsun güzel tercih. Kaç gözlü , ölçüleri ne ve Kaça mal oldu ?Bunu düşünmüştüm ama firma yetkilisi bunu önermedi. Neden önermemiş olabilir ?
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Internetten araştırabilirsiniz.Pvc kafeslerin arkasında bulun yeşil plakanın ismi nedir veya nerden bulabilirim bi bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ederim. Kargo dahil 1065 TL. Bst kafes internet sitesi var. Ordan inceleyebilirsiniz model UK50.Ellerinde olmadığı için tabiki Hayırlı olsun güzel tercih. Kaç gözlü , ölçüleri ne ve Kaça mal oldu ?
Google pvc kafes aratin. Pvc kafes yapan sitelerde ulaşım bölümünden telefon ile sorabilirsiniz.Pvc kafeslerin arkasında bulun yeşil plakanın ismi nedir veya nerden bulabilirim bi bilgisi olan varsa acil ulaşabilir mi internette hiçbir şekilde bulamadım lütfen yardım
Google pvc kafes aratin. Pvc kafes yapan sitelerde ulaşım bölümünden telefon ile sorabilirsiniz.
Teşekkür ederim