Probac 1000 Siyah Dışkı

Sads

Yeni Üye
Bu ürünü kuşumda ne zaman kullansam kuş siyah dışkı yapıyor,suluğu önünden çekip normal su içirdiğimde dışkısı düzeliyor.Bu ürünü daha önce kuşunda kullanmış,aynı durumla karşılaşmış olan varmı ? Neden böyle birşey oluyor ? Bu probacın yarattığı geçici bir etkimidir ? Yoksa içindeki laktoz yada elektrolit,vitamin yada herhangi bir maddenin organları zorladığının göstergesimidir ?
Kuşum karaciğer kaynaklı enzim problemi çekiyor.En iyi probiyotik bu,kandida mantarını baskılıyor dediler,kuşum kandida mantarı tedaviside görmüştü gittik aldık.Ama sonuç galiba hüsran.

Dışkı berbat. Dışkıda kötü koku var mı?
Pelet yem veriyor musunuz? Başka takviye?

Dışkı berbat. Dışkıda kötü koku var mı?
Pelet yem veriyor musunuz? Başka takviye?
Hayır,sadece kızıl dal darı ve yulaf yiyebiliyor,aspuru kırıp atıyor,ak darıyı ise hiç yemiyor,dışkının bu şekle probac 1000 kullanınca geliyor.Kandida mantarı atlattı,bu mantarı baskılayacak tek probiyotik bu olduğu için bundan satın aldım,pelet yem yemiyor,meyve sebzede yemiyor.Bu probacı kuşlarında kullanan olmuş nasıl böyle bir durumla karşılaşmamışlar bir türlü anlayamadım.Probac içindeki Laktozumu sindiremiyor desem,kuşlar için üretilmiş bir üründe laktoz ne arıyor.Kafam karıştı.Dışkıda kötü bir koku yok.

Hayır,sadece kızıl dal darı ve yulaf yiyebiliyor,aspuru kırıp atıyor,ak darıyı ise hiç yemiyor,dışkının bu şekle probac 1000 kullanınca geliyor.Kandida mantarı atlattı,bu mantarı baskılayacak tek probiyotik bu olduğu için bundan satın aldım,pelet yem yemiyor,meyve sebzede yemiyor.Bu probacı kuşlarında kullanan olmuş nasıl böyle bir durumla karşılaşmamışlar hayret.
Probac orijinal mi ? Bilindik markaların sahtesi piyasada olabilir,buna dikkat etmek lazım. Kullanmayın bu ürünü. Ürün bozuk olabilir. Probiyotik dediğin dışkıyı normal hale getirir toparlar.
Kanatlı oil prozim probiyotik öneriyoruz,alabilirsiniz. Haftada 3 kez verin düzenli.
Bu arada candidayı baskılayan tek probiyotik bu diye bir şey demek doğru değil,birçok probiyotik var,zaten probiyotikler zararlı patojenlerin hücreye zarar vermesini engeller,bariyer oluşturur,bağışıklığı da güçlendirir. Bu arada candida için hangi ilacı kullandınız ne kadar ne süre? Kuşta öğürme kusma ağız içinde kötü koku dışkıda koku var mı? Normal değil çünkü dışkılar. Probiyotik kaynaklı da olmayabilir.

Probac orijinal mi ? Bilindik markaların sahtesi piyasada olabilir,buna dikkat etmek lazım. Kullanmayın bu ürünü. Ürün bozuk olabilir. Probiyotik dediğin dışkıyı normal hale getirir toparlar.
Kanatlı oil prozim probiyotik öneriyoruz,alabilirsiniz. Haftada 3 kez verin düzenli.
Bu arada candidayı baskılayan tek probiyotik bu diye bir şey demek doğru değil,birçok probiyotik var,zaten probiyotikler zararlı patojenlerin hücreye zarar vermesini engeller,bariyer oluşturur,bağışıklığı da güçlendirir. Bu arada candida için hangi ilacı kullandınız ne kadar ne süre? Kuşta öğürme kusma ağız içinde kötü koku dışkıda koku var mı? Normal değil çünkü dışkılar. Probiyotik kaynaklı da olmayabilir.
Evet ithalatçı firma etiketi arkasında yazılı.Aldığım yer eskiden beri tanıdığım petshop.

Ürün pimi çevrilerek açılıyor.Yani aldığımda kutusu kapalıydı etrafını saran pim vardı.
Candida için amfoterisin-b kullandım med tollyaminle birlikte,fiyk fiyk solunum problemi vardı,5 gün kullanıp 1 hafta ara verildi üstüne 15 gün daha kullanıldı.Ağız içinde ve dışkıda kötü koku yok,kusma sabahları oluyor.

Bugün dışkıları böyleydi
(4 gündür 100ml Suluğa 30 damla powermax powerchol karaciğer ve böbrek koruyucu,düzenleyici kullanıyor)

Dışkı normal değil. Sindirilememiş yem mi var yoksa iç parazit mi var anlayamadım. Selçuk hocayı etiketliyorum @Selçuk YÜKSEL

Siz de kuşun güncel videosunu paylaşın. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.

Kuşta karaciğer problemi var. Size daha önce önerdiğim gibi devam edin. Bir süre kullandıktansonra olumlu gelişme olmazsa başka bir ilaca geçiş yaparız

Geri