Insanlar sevimli diye iste cocuklari sevinsin diye vs kus satin aliyor.yazin kardesim istedi diye aldigimiz kus hastaydi ve iyi edememedim.esine de bulasti o da iyi olmadi ve birazdan olebilir.veteriner bi halt bilmiyor forumlarda herkes bisey soyluyor ama ise yaramiyor hicbir sey.bana ders oldu.bir daha da bu hataya dusmicem.
Dünyanın en ozgur hayvanlarını bencilce hapsetme yanlisligindan kim donerse kardir.kuslari besledigim her zaman tek düşündüğüm bu oldu.insanoglu bencil kotu bir yaratik.
Hele petshopa gittigimde o hayvanlar ne pisliklerde yasiyorlar.bazi sahiplenenler kafesinden cikarmayip evin en kuyu kosesinde besliyorlar.yazik gunahtir.ben bu gunaha alet olmicam ve bundan sonra da petshop mantigina ve hayvan uretimine karsi olucam.
Biraz ic sesinizi,vicdaninizi dinletebildiysem bu da guzel.
Sizlere basarilar
Dünyanın en ozgur hayvanlarını bencilce hapsetme yanlisligindan kim donerse kardir.kuslari besledigim her zaman tek düşündüğüm bu oldu.insanoglu bencil kotu bir yaratik.
Hele petshopa gittigimde o hayvanlar ne pisliklerde yasiyorlar.bazi sahiplenenler kafesinden cikarmayip evin en kuyu kosesinde besliyorlar.yazik gunahtir.ben bu gunaha alet olmicam ve bundan sonra da petshop mantigina ve hayvan uretimine karsi olucam.
Biraz ic sesinizi,vicdaninizi dinletebildiysem bu da guzel.
Sizlere basarilar