ben de tam böyle içimi dökebileceğim bir yer arıyordum sıcağı sıcağına iyi oldu
tabii ki işine iyi yapana saygımız var ama, benim ilgimi çeken bir şey daha var, petshopcuların çoğundaki afra tafra.
daha geçen gün arkadaşa yavru bakıyoruz, az buçuk naçizane ben anlıyorum diye beni de götürdüler yanlarında götürmez olalardı.
adama 30-35 günlük yem kıran yavru var mı diyorum, adam başladı '' 30 günlük kuş daha annesinden ayrılmaz, yem kırması imkansız, piyasada herkes yalan söylüyor, 2 aylıktan aşşağı kuş satılamaz '' neler neler ...
arkadaşlar ben de yapım gereği ve yaşadıklarımdan dolayı tanımadığım adamla muhattap olup tartımayı hiç sevmem ama artık dayanamadım.
ben yumurtadan çıkan ilk gününden beri takip ettğim kuşu 30 günlükken aldım , sana mı inanayım kendime mi gözümle gördüğüme mi diyorum, vay efendm sağlıksız da , kuş bile bile ateşe atılır mı da, hepsi son derece hayvan sever ya ..
bir de gerçekten arkadaşlar ben zorunluluk gereği yem olsun yemlik olsun petshop'tan almak zorunda kalıyorum, tamam kiradır giderdir eyvallah da , özellikle antalyadaki petshoplar, faiş fiyatlara satış yapıyorlar. Allah göstermesin bir şey olsa da param olmasa kuş aç kalacak yani o derece. öğrenci adamım ben burda, bir yem aldım kum aldım yok mama aldım dayanamayıp her gittiğimde oyuncak da alıyorum, dal darısı falan derken , inanın 40lık 50lik oluyorum.
hadi hepsini anladım , ben tüccar adamım fiyatı kendim belirlerim beğenmeyen almasın diyorlar falan da , iri çekoslavakları show jumbo diye satıp, bilmeyen insanları kandırıyorlar, kul hakkına giriyorlar, ekmek yedikleri hayvanlara, inanılmaz kötü muameleler de bulunuyorlar, işte hepsine tamam da bunlara dayanamıyorum gerçekten.