Tahta tünek o kadar pahalandı mı hocam ben 10 tanesini 12 liraya almıştım...Tünekler tahtadır! Sadece 4 tahta tünek alsanız 20-30₺ tutar sanırım
Tahta tünek o kadar pahalandı mı hocam ben 10 tanesini 12 liraya almıştım...Tünekler tahtadır! Sadece 4 tahta tünek alsanız 20-30₺ tutar sanırım
Tahta tünekten kasıt buysa :Tünekler tahtadır! Sadece 4 tahta tünek alsanız 20-30₺ tutar sanırım
Kargo parası +11₺ hocam yine 15-25₺ye gelmekteTahta tünekten kasıt buysa :
Tünek - Kuş Tüneği Modelleri ve Fiyatları - n11
Tünek ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Tünek çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Petshoplarda bile 2 lira.
4 lüsü
Tünek - Kuş Tüneği Modelleri ve Fiyatları - n11
Tünek ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Tünek çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Petshop fiyatlarını bilmiyorum hocam internetten alışveriş yaptıgım için yine n11de arkadaşın attıgı gibi 4lü 7tlden alsanız 11₺ kargo parası ekleniyorTahta tünek o kadar pahalandı mı hocam ben 10 tanesini 12 liraya almıştım...
10 dakikalığına parka çıkın. 10 tane tünek toplarsınız zaten.Petshop fiyatlarını bilmiyorum hocam internetten alışveriş yaptıgım için yine n11de arkadaşın attıgı gibi 4lü 7tlden alsanız 11₺ kargo parası ekleniyor
Amaç tünek değil hocam kafesin ucuzluğunu belirttim niye bu kadar taktınız10 dakikalığına parka çıkın. 10 tane tünek toplarsınız zaten.
Siz bahçeden toplarsınız uğraşmak istiyorsanız vidasıyla vs.10 dakikalığına parka çıkın. 10 tane tünek toplarsınız zaten.
Genel mesajları okumadım ki . Son mesajlarda tünek fiyatı gördüm ondan dedim. Kendi tüneğinizi yapın, inanın öyle vidası filan ile uğraşmak sıkıntı olmuyor.Siz bahçeden toplarsınız uğraşmak istiyorsanız vidasıyla vs.
Hazırını aldım uğraşmaya gerek yokGenel mesajları okumadım ki . Son mesajlarda tünek fiyatı gördüm ondan dedim. Kendi tüneğinizi yapın, inanın öyle vidası filan ile uğraşmak sıkıntı olmuyor.
Hazırını aldım uğraşmaya gerek yok
181 değerlendirmeden 4.4 puan almış. Alınabilir bence. Izgarası filan da var. Oldukça geniş de.Ekli dosyayı görüntüle 51722
Size mesaj atarken kafese tekrar baktım 77tl mi diye hesaba bi girdim 40tl indirim kuponu var yani 77tlye kafes+30tllik ürünü 60tlye almıs olucam kafes ölçüsü yeterlimidir hocam?
Ben ortadaki bölmeyi kaldırmayı düşünüyorum hocam şuanki kafesimin ölçüsü: Genişlik 30 Yükseklik 40 En 28 yani alacağım kafeste 30cm fazla genişlik mevcut olacakBölmeli çifthane kafesleri sevmiyorum bana daha çok kullanışsız geliyorlar tekli üretim kafesi en sağlıklısı.
Çifthanelerin daha geniş olmak dışında bir özellikleri yok zaten. Çifthane özelliği tamamen kullanışsız.Ben ortadaki bölmeyi kaldırmayı düşünüyorum hocam şuanki kafesimin ölçüsü: Genişlik 30 Yükseklik 40 En 28 yani alacağım kafeste 30cm fazla genişlik mevcut olacak
Anladım şuanki kafesime göre daha büyük olduğu için tercih ettim extra olarak kuş bölme durumum olursa yedek bir kafes bulunması kötü olmaz sanırım. Extra olarak indirimle birlikte çifthane kafesi+yem+tül aldım 60₺'ye denk geldiÇifthanelerin daha geniş olmak dışında bir özellikleri yok zaten. Çifthane özelliği tamamen kullanışsız.
Bence kelepir.Anladım şuanki kafesime göre daha büyük olduğu için tercih ettim extra olarak kuş bölme durumum olursa yedek bir kafes bulunması kötü olmaz sanırım. Extra olarak indirimle birlikte çifthane kafesi+yem+tül aldım 60₺'ye denk geldi