oksurukmu hapsurukmu yada bir zorlamami biliyorum ciftlesme doneminden oldugunu pek dusunmuyorum cunku ayna vs gibi durumlarda degil aksine evin icinde ucarken yururken bir ara durgunlasiyor ve bu hareketi yapiyor seste cikiyor sanki bogazda bisi varda oksuruyor gibi sonrasinda gozleri halsizlesiyor yorgun dusuyor aniden geliyor bi kriz gibi yaklasik 20 30 saniye suruyor baslarda bu.kadar degildi sonra artti sanirim gjn.olarak siklasti diskisini attim sizden onceki mesajda var yem yemesi iyi suyuda iciyor ayaklari cok sicakti ates gibi 2 3 gundur ayaklarinin isisi normal sogukta degil ilik gibi ama bundan 3 gun.oncesi neredeyse hergun ates gibiydi patmagima konunca parmaklarimda cok fazla isi hissediyordum uyurken kafasini az iceri cekip top haline gelerek uyuyor bir ara kanatlarini cok aciyordu kartal gibi ama evimiz kaleriforlu merkezi sistem o yizden.olabilir diye dusundum bh siralar yapmiyor belki hasta belkide yeni aldim aldigim yer acik dukkandi kepenkli orasi daha soguksa alisma asamasinda zorlanmistir diyede dusunuyorum gunduzleri mutlu perdeleri kazak turu seyleri gagasiyla tutuyor tunekte gagasini kasiyor bol bol gagasi biraz soyuldu ceresinde ise dun soyulma oldu ve harita seklinde goruntu var simdi o goruntu gitmis soyulma tamamlanmis mor olan ceresinin ust kisimlari acik mavi alt kisimlari mor.bir hafta once sabah kusumun gagasinin tam ortasinda yatay kirmizi bi vizgi farkettim bu cizgi zamanla azaldi gibi 3 gundurdr ayni duruyor, birde ayaklarini agzi ile cok kasiyor gorsel.paylasicam ayaklari ceresinin yeni hali ve gagasinin uc kismindaki yipranmayi ilginiz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden