O
OzanEsmrsy
Guest
Normalmi bóyle tuylenmemesi .. Belki baska bir sebep olabilir
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
evcil olmayığ ne yapacak hayvanın tüyleri yok. Çıkacak gibide durmuyor.Valla kuşun şuan durumu iyi geldiğinden beri az bişey tüylendi geldiğinden 3-4 sonra fark ettim kuş evcil Evimizin neşe kaynağı
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:57 -->-> Daha önceki mesaj 03:56 --
He bu arada bu fotograf geldıgınden 1 hafta sonra çekmiştim en yakın zamanda yeni halini sizlere göstereceğim
evcil olmayığ ne yapacak hayvanın tüyleri yok. Çıkacak gibide durmuyor.
5 Aralıkta atmışsınız ilk resimlerini aradan 1 ay dan fazla süre geçmiş ve tüylenmemiş; yeterince uzun bir süre tüylenmesi için. Bi ton ah etmiştiniz boştan yere ve insanları galyana getirmiştiniz.
"Allah bu kuşu bu hale getiren insanların tez zamanda belalarını versin. Hayvanı tüylerini yolmuşlar hemde aç bırakmışlardı."
bela döner edeni bulurmuş. Gidin sahiplerinden helallik isteyin bence...
geyiğine söylemiş belli, tüyü çıkmayan hayvanın tüyü yolunurmu? zaten tüy yok ortada...Benim kimseyi galyana getirdiğim yok hayvanı orada ruh hastası bırının elinden alıp gelmişti. Babam almak istediğinde çocugun babama dediği laf ise şudur: -Dayı bekle 2 tane tüyü kaldı onları da alıyım veririm sana. Eğer böyle olupda bela bana dönüyorsa dönsün kabulümdür.
Adam hasta diyorum siz hala beni suçlu çıkartmaya uğraşıyorsunuz. EyvAllah
evcil olmayığ ne yapacak hayvanın tüyleri yok. Çıkacak gibide durmuyor.
5 Aralıkta atmışsınız ilk resimlerini aradan 1 ay dan fazla süre geçmiş ve tüylenmemiş; yeterince uzun bir süre tüylenmesi için. Bi ton ah etmiştiniz boştan yere ve insanları galyana getirmiştiniz.
"Allah bu kuşu bu hale getiren insanların tez zamanda belalarını versin. Hayvanı tüylerini yolmuşlar hemde aç bırakmışlardı."
bela döner edeni bulurmuş. Gidin sahiplerinden helallik isteyin bence...
bir şey falan mı içtiniz?dostum,
ne gibi gelişmeler oldu.. resim atman mümkün mü?
bir şey falan mı içtiniz?
kuş benim değil hatta kuşla alakam bile yok. Belliki konu sahibi kendi yazıp oynamış bende onu dile getirmiştim bir önceki mesajımda.